A Breaking Bad adta az ötletet a francia darabolós gyilkosoknak

2015.08.07. 19:13
A 23 éves Eva Bourseau feldarabolt holttestét toulouse-i házában találták meg hétfőn egy műanyag dobozban. Az ügyészség legfrissebb információi szerint gyilkosai a Breaking Badből vették az ötletet, hogy savban próbálják meg feloldani.

A nő lábait azért vágták le, hogy beférjen a dobozba, a testet „előrehaladott bomló állapotban” találták meg. Egy nőt és három férfit tartóztattak le az ügyben, mindannyian 19 és 23 év közöttiek, és van priuszuk, írja a Local.

A csoportból két férfi felkereste a nőt, hogy egy hatezer eurós drogtartozást rendezzenek. A vita elfajult, a diáklányt végül agyonverték, majd savat vettek, hogy megpróbálják abban feloldani a testet. Az ötletet az ügyészség szerint a Breaking Bad adta, ahol fluorhidrogént használnak hasonló célra.

Az elkövetők rendszeresen visszajártak az áldozat lakására, hogy eltüntessék a nyomokat, ellenőrizzék a bomlási folyamatot, és ha már ott vannak, lopjanak. A terjengő bűzt légfrissítőkkel próbálták elfojtani.

Tűzoltók találták meg a holttestet hétfőn, akiket a nő anyja és egy barátja hívott ki, miután hetekig nem hallottak az egyetemista áldozatról. A tetőablakon másztak be a lakásba. Becslésük szerint 10 napos lehetett akkor a holttest.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport