Borzalmas mázlival zuhant le egy moszkvai légtornász

2015.12.13. 17:54 Módosítva: 2015.12.13. 20:14

Frissítés: szinte semmi baja a tornásznőnek.

A védőháló sem állította meg azt a légtornásznőt, aki egy moszkvai cirkuszi előadáson zuhant a mélybe vasárnap. Az előadáson történt balesetet azonban az artista túlélte. Az első jelentések szerint kórházba szállították.  

Borzalmas mázlival zuhant le egy moszkvai légtornász

Darina Kuzmina 25 méterről, egy nyolcemeletes háznak megfelelő magasságból zuhant a mélybe. A felvételen – amely a Lifenews.ru oldalán látható – jól látszik, hogy a védőháló ilyen sebességnél már nem menti meg a zuhanó testet.

A lány zárt koponyatörést, agyrázkódást szenvedett, de az orvosok szerint csoda, hogy életben maradt – állította a Lifenews.ru.

Ehhez képest néhány órával később már ki is engedték Kuzminát a kórházból, kiderült, hogy szinte semmi baja sincs.

„Remekül érzem magam, semmim nem fáj”  – mondta

A produkcióban a tornásznőt egészen a Nyikulin cirkusz kupolájának tetejéig húzzák fel, onnan kell leugrania a hálóba, tehát maga a zuhanás szándékos.

Csak a hálónak meg kellene tartania, ami ezúttal nem történt meg. Kuzmina a kórházi vizsgálat szerint zúzódásokkal és agyrázkódással megúzta az esetet, koponyatörése tehát nincs. Az előadás végére vissza is tért a cikruszba és a közönség előtt is meghajolt. Mielőbb újra elő akarja adni a műsorszámot. „Csak elsőre lesz egy kicsit félelmetes” – vallotta be.

A cirkuszt alapító Jurij Nyikulin szerint részletesen meg kell vizsgálni, mitől mondott csődöt a védőháló.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport