Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Durvul az amerikai kampány: Clinton egészségügyi problémáiról cikkeznek

2016.01.08. 08:34 Módosítva: 2016-01-08 08:52:12

A konzervatív Breitbart News szerint Hillary Clinton komoly egészségügyi problémái vannak. Az oldal rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a volt külügyminiszter a múlt hónapban megtartott egyik elnökjelölt-aspiránsi tévévita során kiment a teremből, és csak viszonylag hosszú idő után tért vissza, nem a mosdóban volt, hanem korábbi agysérüléséből eredő egészségügyi problémái miatt maradt sokáig távol a vitától.

A Breitbart felelevenítette, hogy Hillary Clintonnak 2012-ben agyrázkódása volt, és vérrög is keletkezett a koponyájában. Emiatt jó ideig távollétre kényszerült a külügyminisztériumtól. A hírportál orvosokat, agysebészeket idézett, így John Cardillót, aki korábban a New York-i rendőrségnél azon a részlegen dolgozott, amely kiemelt fontosságú személyiségek védelmét látja el.

A férfi a Breitbartnak azt állította, hogy két további személyt ismer, aki nyíltan beszélt neki a politikusnő egészségügyi problémáiról, arról például, hogy egyik beszéde után Hillary Clinton alig tudott kitámolyogni az autójához.

Nem névtelen emberekről van szó, hanem kollégáimról, jó barátaimról s mindketten egybehangzóan ugyanazt mesélték el nekem. Azt, hogy Hillary Clintonnak, minden egyes beszéde után, lett légyen szó politikai beszédről vagy közönségtalálkozóról, a program után kint, a színfalak mögött le kellett ülnie és csak némi pihenés után indult az autójához

- mondta a hírportálnak a volt biztonsági szakember.

Roger Stone, a republikánusok egyik stratégiai tanácsadója, aki Donald Trump kampányában is dolgozott, azt mondja, hogy

Clinton bizalmas munkatársa, Huma Abedin elektronikus levelezéséből azt is tudjuk, hogy Clinton könnyen összezavarodik.

Franciaország

Élménytúra Korzikán.

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.