Szenegáli bevándorló ölhetett meg egy amerikai nőt Firenzében

2016.01.14. 11:40 Módosítva: 2016.01.14. 12:46
A 35 éves Ashley Olsen holttestét meztelenül, egy kábel nyomaival a testén találták meg. A rendőrség szerint vagy egy erotikus játékba halhatott bele, vagy magatehetetlen állapotban ölték meg.

Az olasz rendőrség őrizetbe vett egy 25 éves szenegáli férfit, akiről azt feltételezik, hogy köze lehet a 35 éves Ashley Olsen meggyilkolásához. Az amerikai nőt péntek este ölhették meg firenzei otthonában, holttestére másnap talált rá a barátja. Meztelen volt, és halála előtt egy telefonzsinórral vagy valamilyen más kábellel fojtogathatták, írja a La Republica.

A 25 éves szenegáli férfit kihallgatta a rendőrség, aki azt mondta, nem akarta megölni a nőt, lefeküdtek egymással és ez beleegyezéssel történt. Az áldozat ezután el akarta küldeni a feltételezett elkövetőt az otthonából. Ekkor veszekedni kezdtek, és sajtóértesülések szerint a dulakodásban betört Olsen feje. Végül ez okozhatta a halálát - utóbbi híreket egyelőre a rendőrség nem erősítette meg.

111321425-f10e1893-c4ef-47df-86d8-1bcc468fe429
Fotó: repubblica.it

A helyszínelők egy óvszert is találtak, ezen DNS-tesztet végeztek, így jutottak el a gyanúsítotthoz. A nyomozás alatt előkerült egy éjszakai klub biztonsági kamerájának felvétele, ezen az áldozat és az előállított férfi együtt láthatók. 

A nő holttestén nincsenek arra utaló jelek, hogy ellenállt volna a megkötözésnek. A lap úgy tudja, emiatt két elméletet is vizsgál a rendőrség. Az egyik eshetőség szerint Olsen beleegyezett a szexuális együttlétbe, a kikötözés pedig egy erotikus játék része volt, és baleset történhetett. De az is lehet, hogy az áldozatot elkábították, ezért nem tudott ellenállni.

Olsen több éve Firenzében élt, saját lakása volt vőlegényével. A férfi találta meg a holttestet, miután néhány napig távol volt. A nő művészként dolgozott, de nem összekeverendő az azonos nevű, 29 éves amerikai színésznővel

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport