Tünde
15 °C
26 °C

Titokzatos mesterlövésztől retteg a líbiai ISIS

000 Nic6025934
2016.01.30. 09:22 Módosítva: 2016-01-30 09:25:18

A lövések mintha a semmiből jönnének, viszont halálosan pontosak. Az elmúlt hetekben a libiai Szirte városában az Iszlám Állam terrorszervezet három vezetőjét is megölte egy titokzatos mesterlövész, írja a Telegraph.

A lap szerint az ISIS tagjaira vadászó mesterlövész legutóbb január 23-án csapott le. Egy Abdullah Hamad Al-Ansar nevű parancsnok éppen a város központjában lévő mecsetből lépett ki, amikor eltalálta egy nagy távolságból érkező halálos lövés.

A mesterlövész sokat kockáztat, hiszen Szirte városát 2014-ben kerítette hatalmába a terrorszervezet, és a településen legalább 2 ezer dzsihádista tartózkodhat.  

Egy olasz újságíró a térképen be is jelölte, eddig hol támadt a mesterlövész. 

A lap szerint a parancsnokok pánikba estek, mindenki attól tart, hogy ő lesz a következő célpont. A terroristák megpróbáltak a nyomára bukkanni a mesterlövésznek, több embert elfogtak, sőt meg is gyilkolhattak emiatt.

A lap szerint egy líbiai mesterlövészről lehet szó, aki már Kadhafi ellen is harcolhatott.  

Június a Balatonon

Díjnyertes családbarát hotel, 06.17.-ig 25 900 Ft/ fő/2 éjtől

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!