Halálos éjszakai matracos csúszás egy francia sípályán

2016.02.03. 11:16
Hatalmas ünnepséget csaptak kedd hajnalban a Le P'tit Polyte étterem dolgozói a francia Les 2 Alpes síterepén, mert megszerezték a francia étteremkalauz, a Michelin csillagát. Az ünnepség után többen egy matracon csúsztak le a sípályán, egyenesen egy fának ütköztek, egy 18 éves alkalmazott életét vesztette.

Késő estig tartó ünneplést tartottak az egyik helyi vendéglő alkalmazottjai, majd öten kimentek a sípályára, leszedték az egyik lándzsás hóágyú köré telepített védőmatracot, és lecsúsztak a fekete jelzésű Diable pályán, írja a Síelők.hu.  Az öt fiatalból (három férfi és két nő) ketten már azelőtt leestek a matracról, hogy az irányíthatatlanná vált, és egy fának ütközött a rossz időben. 

clk

Egy 18 éves idénymunkás az életét vesztette, 21 és 24 éves társait súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A csúszás közben leesett alkalmazottak véreredménye nem mutatott ki alkoholt, a rendőrség szerint nincs arra mutató jel, hogy a többiek részegek lettek volna. A Dauphiné Libéré helyi lap szerint a szemtanúk arról számoltak be, hogy az alkalmazottak csak egy-két pohár bort ittak egész este.

Ahogy a fenti videó végén is látható, az alkalmazottak a lándzsás hóágyú köré telepített, ütközést felfogó matracot szedték le a hóágyúról. Ezt a védőfelszerelést a síterep azonnal pótolta. A videón a francia rendőrök helyszíni bejárásából is látható részlet, valamint az ominózus fa, amelynek ütköztek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport