Egyed, Egon
13 °C
28 °C

Fiatal orosz nő miatt magyarázkodik New York volt kormányzója

2016.02.16. 07:01

Zavaros ügybe keveredett New York állam volt kormányzója a hétvégén: egy Kaliforniában élő 25 éves orosz nő szerint Eliot Spitzer megtámadta őt New York egyik belvárosi szállodájában – közölte a CNN.

Svetlana Travis szerint a férfi korábban a szeretője volt, nem véletlenül futottak össze a Plaza Hotelben szombaton. Spitzer állítólag a hotelszobában meg is ütötte és fojtogatta Travist, aki kisebb sérülései miatt kórházba is került.

Az ügyet bonyolítja, hogy a nő a feljelentés után már nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal és el is utazott Oroszországba.

Mindenesetre a volt kormányzó – aki korábban ügyészként a szervezett bűnözés és a prostitúció élharcosa volt, ám 2008-ban prostituáltakkal való kapcsolatai miatt kellett távoznia posztjáról – nem tudja egyszerű tagadással lesöpörni az ügyet.

Azt ugyanis elismeri, hogy ismerte a nőt, és azt is, hogy ő maga foglalt neki szállodai szobát. Ügyvédje útján azt is közölte, hogy ott volt a szállodában a nőnél, egy "baráti beszélgetés" erejéig. Travis vádjait a támadást illetően tagadja, ahogy intim kapcsolatukat sem ismeri el.

Ugyanakkor még a kórházba is a nő után ment.

A rendőrség azonban nyomoz, a szobában mindenesetre törött poharat, és a nő telefonját is begyűjtötte. Spitzer ellen azonban hivatalosan még nem indult eljárás.

Akciós csomagok!

Töltődjön fel itthon! Wellness belföldön. Szép tájak, lazítás, szórakozás

Tunéziai nyaralásra vágyik?

Sousse, Monastir, Djerba, Mahdia hihetetlen árakon! Foglaljon azonnal!