Hella
13 °C
27 °C

Autóban szexeltek, kigyulladt a kocsi

2016.03.14. 22:20

Egy olasz házaspár (pontosabban két olasz házaspár egy-egy fele) úgy döntött, hogy a köztük lévő plátói vonzalmat empirikus útra terelik, vagyis szexelnek egy óriásit. Házaspárok között ez nem szokatlan, de ezek a párok nem egymással voltak házasok. Hogy elkerüljék a lebukást, a pár úgy döntött, hogy a kocsiban ejtik meg a dolgot.

A kocsit az umbrai Gubbio közelében parkolták le. Sajnos a kettejük közt lángoló vonzalom nem volt elég a kocsi felmelegítéséhez, ezért a fedélzeti fűtésre bízták a dolgot. Ez olyan jól sikerült, hogy a klímaberendezés ventilátora rövidzárlatot kapott, és a forró találka azzal végződött, hogy lángba borult az autó. Szerencsére mindketten kimenekültek a kocsiból, és kihívták a tűzoltókat.

Annyit mindketten felfogtak, hogy a lebukást itt már nem lehet elkerülni, legalábbis kéne valami hihető magyarázat arra, hogy mit keresnek pont ők ketten egy egytonnás lángoló jármű társaságában. Hirtelen az a verzió tűnt a leghihetőbbnek, hogy az autót ellopták, és szándékosan gyújtották föl. A rendőrök viszont nem vették meg a sztorit, úgyhogy feljelentették a párt a helyi ügyészségen, hamis nyilvános riasztás vádjával.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!