Kinga, Kincső
20 °C
32 °C

Pisifantom tartja rettegésben Pozsonyt

2016.03.21. 08:41

Csodálatos dolgot talált a 444.hu a parameter.sk oldalán. Talán a közelgő húsvét miatt szaladhatott el a ló egy férfivel, aki vizeletével támad Pozsony utcáin védtelen nőkre. A lap csak pisifantomként emlegeti.

Pedig alig vagyunk túl a székletével támadó férfi kenceficéjének sokkján: Tavaly április közepétől egészen novemberig kereste a rendőrség azt a férfit, aki legalább két tucat nőre támadt rá, és kente be őket széklettel. A rendőrség végül úgy fogta el a 24 éves férfit, hogy miután magát is bekente ürülékkel, leült egy buszmegállóba Károlyfaluban, és egy helyi lakos bejelentette a rendőrségnek.

Egyelőre nehéz lenne megtippelni, hogy a pisifantom is úgy fog-e lebukni, hogy saját magát vizeli le, mindenesetre egyre több gyanútlan nő lesz áldozata.  A férfi „először vasárnap délelőtt a Vazov utcán vizelt le egy nőt, majd 14 óra környékén ismét lecsapott a Zoch utcán. Harmadik alkalommal 15:15 körül a Retro bevásárlóközpont közelében vizelt le egy nőt, majd alig fél órával később egy fővárosi templom mellett csapott le" - írja a Paraméter.

A rendőrség várja a szemtanúk jelentkezését: a férfi 180 centi magas, közepes testalkatú, támadások alatt kék farmerben és fekete sapkában volt.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!