Mária
-6 °C
2 °C

Az irodából szerzett kulcsokkal fosztották ki a parkolót

2016.03.28. 23:11

„Nagyjából tíz gyanúsított” tört be Tampában egy zárt parkolóba, hogy az irodából megszerzett kulcsokkal nyolc autót lopjanak el. A parkoló videokamerája felvette az eseményeket, a rendőrök forró nyomon indultak a tolvajok után.

A módszer elég kidolgozottnak tűnik: egy lopott Honda Odysseyvel mentek a parkolóhoz, átmásztak a kerítésen, betörtek az irodába, ott megkeresték a kulcsokat, és kiválogatták az értékesebb járműveket. Mikor mindenki készen állt, a környéken keringő Honda visszatért, betörte a kaput, a tolvajok pedig kisorjáztak a nyíláson.

Túlzás lenne állítani, hogy óvatosak lettek volna, a nyolc ellopott kocsi mellett 14 másikban keletkezett kisebb-nagyobb kár. A nyolc kocsiból kettőt hamarosan meg is találtak a rendőrök: egy Dodge Ramet egy megyével odébb gyűjtöttek be, egy X3-as BMW-t pedig az út szélén, összetörve hagytak a tolvajok.

A tampai rendőrök most arra kérik a környék parkolóüzemeltetőit, hogy ha lehet, készüljenek fel hasonló betörésekre. Világítsák meg a parkoló autókat, erősítsék meg az irodák nyílászáróit, legyen hangosan szirénázó és erősen villogó riasztó felszerelve, és ha lehet, zárják széfbe az autók kulcsait.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.