Az étteremben falatozó seriff lőtte agyon az ámokfutót

2016.05.11. 06:34

Magyar idő szerint szerda hajnalban ámokfutó kéelt meg hat embert az Egyesült Államok északkeleti részében található Massachusetts állam egyik kisvárosi lakóházában, majd bevásárlóközpontjában. A támadót egy szolgálaton kívüli rendőr lőtte agyon.

A tragédia a Bostontól nagyjából hatvanöt kilométernyire délre fekvő Tauntonban a CNN szerint úgy kezdődhetett, hogy az elkövető autója egy ház előtt karambolozott, majd a férfi behatolt a házba, ahol halálra késelt egy 80 éves idős hölgyet, egy másik idős embert pedig életveszélyesen megsebesített.

Ezután újból autóba vágta magát, és belehajtott a közeli Silver City Galleria Mall éttermébe, ahol újból kést ragadott, és négy embert megszúrt, egy 56 éves férfi halálos sérülést szenvedett. Azonban az étteremben falatozott a helyettes seriff, aki pisztolyt rántott és agyonlőtte az ámokfutót. A rendőrség szerint

ha nem avatkozott volna közbe, valószínűleg még többen haltak volna meg.

A rendőrség megkezdte a vizsgálatot, egyelőre nem közölt részleteket, még az elkövető nevét sem hozta nyilvánosságra. Az ámokfutásnak a két halálos áldozat mellett sok sebesültje is van, őket kórházban ápolják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport