Eltűnt orosz házaspár testrészeit sodorta partra az óceán

2016.07.04. 10:45

Egy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon, írja az MTI a Fiji Sun című helyi napilap alapján.

A turisták körében népszerű Natadola strandon még június végén két pár láb került elő, amelyeket nehezékkel ellátott hálóba csomagoltak. A DNS-vizsgálatok eredménye alapján a rendőrség megállapította: a három hete eltűnt orosz házaspár, Jurij és Natalija Sipulin testrészeiről van szó.

A párt megölték, holttestüket pedig feldarabolták - mondta el a Fidzsi-szigeteki lapnak az egyik nyomozó. Az orosz házaspár a Csendes-óceán déli részén található Fidzsi legnépesebb szigetén, a fővárosnak, Suvának is otthont adó Viti Levun egy farmot bérelt, ahonnan egy láncfűrész is eltűnt a hatóságok közlése szerint.

A Fiji Sun úgy tudja, hogy a két orosz állampolgár még 2011-ben települt át a Fidzsi-szigetekre, ahol zöldséget és gyümölcsöt termesztettek, alkalmanként pedig fotózást vállaltak.

Egyik üzlettársuk a lapnak elmondta, hogy a pár anyagi gondokkal küzdött február óta, amikor gazdaságukat tönkretette a mintegy 900 ezer lakosú szigetországon végigsöprő Winston nevű szuperciklon.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy búvárok segítségével folytatja a pár maradványai utáni kutatást a Natadola strand közelében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport