18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Utcai horrorgyilkosságon és a közönyös szemtanúkon háborodott fel India

2016.09.20. 16:55

Brutális gyilkosság, illetve inkább a szemtanúk közönye háborította fel Indiát, írja a BBC. Egy nőt ölt meg Delhiben az utcán több mint húsz késszúrással egy belé szerelmes férfi, aki nem bírta elviselni a visszautasítást. Nem csak a gyilkos brutalitásán borultak ki az indiaiak, hanem azon is, hogy - mint egy ipari kamera felvételeből kiderül - a járókelők nem avatkoztak közbe, volt, aki egyszerűen továbbsétált. Figyelem, az alábbi videó felkavaró!

A 22 éves áldozat meghalt. A BBC azt írta, a helybéliek csak a gyilkosság után kapták el a tettest, amikor az el akart menekülni. A nő és a gyilkosa szomszédok voltak korábban, a férfi ekkor szeretett bele későbbi áldozatába. A nő azonban házas volt, így nem viszonozta az érzelmeket, nyilatkozta Esha Pandey, egy helyi rendőr a BBC-nek.

Az indiai média azt is írta, hogy a gyilkos zaklatta a nőt, akinek a családja néhány hónapja fel is jelentette őt. Ekkor a két család megegyezett és kibékült.

A gyilkosság ráadásul két napon belül a második olyan eset, hogy egy nőt a zaklatója a nyílt utcán öli meg. Vasárnap egy 28 éves nőt késeltek meg a saját háza előtt, a szomszédai szeme láttára. A gyilkos megölte magát. Abban az ügyben is kiderült, hogy a zaklatót feljelentette a nő családja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport