Meztelenre vetkőztették részeg barátjukat, horkolása miatt kirakták a hidegbe, de megfagyott

2016.12.06. 19:32 Módosítva: 2016.12.06. 19:32

Két férfit emberöléssel gyanúsítanak a francia hatóságok, miután meztelenre vetkőztették harmadik társukat és kirakták éjszakára a házból a hidegbe – mert túl hangosan horkolt. A francia Local által szállított morbid sztori Párizs egy északi külvárosában, Seine-Saint-Denisben történt meg.

A 28 és 35 éves gyanúsítottak viccnek szánták, amikor a közös iszogatás után egy harmadik barátjukat szombat éjjel levetkőztették és kitették az udvarra. Egy igazságügyi forrás az AFP hírügynökségnek név nélkül nyilatkozva elárulta, az áldozat többet ivott társainál és mély álomba esett, öntudatlan volt. Ekkor vetkőztette őt le összesen négy barátja - amiről utólag azt állították, így akarták megakadályozni, hogy ha felébred, akkor részegen vezessen haza.

Ráadásul a haverok még össze is firkálták az öntudatlan férfi arcát. Közben ketten hazamentek, a lakásban maradó másik két férfit viszont idegesíteni kezdte az alvó részeg horkolása, ekkor vitték ki az udvarra, ahol másnap holtan találtak rá. A boncolási jegyzőkönyv eredménye egyelőre nem nyilvános, az viszont igen, hogy a környéken körülbelül 3 fokosra hűlt éjjel a levegő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport