Nem ment elég gyorsan a mama, agyonlőtték a 3 éves unokát

2016.12.18. 10:46

Újabb tragikus bizonyíték érkezett az Egyesült Államokból, hogy talán nem jó ötlet az ég világon mindenkinek engedélyezni a lőfegyver viselését. Az arkansasi Little Rockban ugyanis egy férfi agyonlőtt egy 3 éves kisgyermeket egy pitiáner közlekedési vita miatt.

A gyerek a nagymamájával ment vásárolni szombaton, amikor a megmagyarázhatatlan eset történt. A gyilkos a Fox News szerint azért vesztette el a fejét (már ha valaha megvolt neki), mert a nagymama "nem indult el elég gyorsan egy stoptáblánál".

Ekkor pedig valamiért azt gondolhatta, hogy nyilván az a megfelelő reakció, hogy előveszi az ember a fegyverét, és rálő a tökölő asszony autójára. A golyók eltalálták a gyermeket is, aki kórházba szállítás után meghalt. A gyilkost a rendőrség keresi.

Little Rockban egyébként heteken belül ez volt a második olyan eset, amikor kisgyereket öltek meg egy közlekedési összetűzés miatt. Novemberben egy kétéves kislány esett áldozatul egy lövöldözésnek.

De vajon mit mond majd erre a fegyverlobbi? Hogy miért nem volt a 3 éves gyereknél fegyver, hiszen akkor megvédhette volna magát?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport