18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Eszméletlenre rugdosták a nagyszombati rendőrök a meglőtt lányt

2017.03.08. 15:41

A nagyszombati rendőrök brutálisan megvertek egy meglőtt lányt, a beavatkozásáról szóló teljes videót feltették az internetre - számolt be a Pozsonyi Új Szó.  

Az esetről tavaly augusztus elején jelentek meg az első hírek: a rendőrök üldözőbe vettek egy autót Nagyszombatban, amit egy 22 éves lány, Michaela vezetett. Az üldözés közben 13 lövést adtak le a kocsira, kettő el is találta a sofőrt a mellkasán és a fülén.

Miután az autó megállt, és a sofőr három nő utastársával együtt kiszállt az autóból, a rendőrök brutálisan rátámadtak a 22 éves lányra, a fejét és a mellkasát rugdosták.

Korábban a rendőrség csak a felvétel egy részét tette közzé, amiből a brutális rendőri beavatkozás kimaradt.

Michaela állítólag tudatmódosító szer hatása alatt vezette a kocsit, ellenállást viszont nem tanúsított, nem is tudott volna, hiszen meglőtték.

A belügyminisztérium szerint a videón látható rendőrök ellen eljárást indítottak hivatali hatáskörrel való visszaélés ügyében. Négyől tíz évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport