18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Égő hajjal menekültek a metróból

2017.04.03. 18:54

„Ömlött a füst a vagonból, az emberek futottak, ahogy bírtak a kijárat felé” – írta le a szentpétervári metróban elkövetett robbantásos merénylet utáni első pillanatokat egy utas a Life.ru-nak. „Több ember csupa vér volt, megégett a hajuk” – mondta a nő.

Egy férfit a szomszédos vagonban ért a robbanás pillanata. „Az alagútban voltunk a robbanáskor, elhagytuk a Szennaját. Hirtelen fény villant fel, hangos robbanás, és mindent elöntött a füst, kitört a pánik. Testek végtagok nélkül, minden csupa vér, sötét lett. Mindenki kiabált,én is sokkos állapotban, a vagon meg ment tovább, nem tudom meddig tartott, egy örökkévalóságnak tűnt” – idézte a Snob.ru.

„A vagonban már mindannyian a halálra készültünk, ha szabad így mondanom. A robbanás után a folytatásra számítottunk, de aztán aztán kijutottunk (a szerelvénnyel), utána az emberek segíteni kezdtek egymásnak, sokuk csupa vér volt ” – írta a Newsru.com.

„Azonnal füst borította be a megállót. Az emberek rohantak fel a mozgólépcsőn, ami már meg is állt. Mindenki pánikban volt, senki nem tudta, mit tegyen” – mesélte egy utas, aki az előző szerelvénnyel érkezett a Tyehnologicseszkij Insztyituthoz.

A Kommerszant arról írt, egy szemtanú alapján, hogy az első két vagon a robbanás után kisiklott – bár ez ellentmond annak, hogy a szerelvény végül kigurult a peronig, amit más beszámolók is megerősítenek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport