Parkban szexeltek a BBC rádiósai

2017.05.19. 22:50

Azzal vádolja az angol bíróság a BBC két volt rádiós riporterét, hogy a kilencvenes években egy alkalommal egy parkban szexeltek fiatalkorúak jelenlétében, ahol az egyikük, Julie Wadsworth egy 14 éves fiúval is szexelt, miközben a férje, Tony Wadsworth nézte őket. A vád szerint 1992 és 1996 között többször is sor került hasonlóra, ezért a párt közszeméremsértéssel (outraging public decency) és szemérem elleni erőszakkal (indecent assault) gyanúsítják – írja a BBC.

A pár tagadja a vádakat. A hatvan éves Julie Wadsworth a rendőrségi kihallgatás során azt mondta, a férjével csak kimentek "kamatyolni" (angolul a "hanky panky" kifejezést használta) a parkba, hogy kicsit feldobják a szexuális életüket. Tony Wadsworth azt mondta, hogy soha nem szexelt a feleségével kiskorúak jelenlétében.

Az ügyész szerint a pár kifejezetten azért is szexelt a parkban, hogy a fiatal fiúk lássák őket, és arra is buzdították a fiúkat, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Az egyik áldozat vallomása alapján Julie Wadsworth ballonkabátot, magassarkút, harisnyatartót és kivágott szoknyát hordott a vádban foglalt törvénytelenségek elkövetése idején a warwickshire-i Atherstone-ban.

A pár egy 14 és egy 11 éves fiút próbált rávenni, hogy csatlakozzanak hozzájuk a vád szerint. A BBC cikke szerint az egyik áldozat azután jelentkezett a bíróságon, hogy a médiából értesült róla, hogy eljárás indult a pár ellen. A férfi azt mondta a bíróságon, hogy Julie Wadsworth volt az, akivel 14 éves korában szexelt még a kilencvenes években. Egy másik férfi azt állítja, hogy 15-ször szexelt Wadsworth-szel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport