Nyolc halott Mississippiben

2017.05.28. 16:13

Három házban nyolc halottra bukkantak a Mississippi állambeli Brookhavenben és Bogue Chittóban  – írta az AP. Életét vesztette a település seriffhelyettese is. Az áldozatokkal lövés végzett, szombat éjszaka.

A gyanúsítottat elfogták Brookhavenben. Jelenleg is tart a helyszínelés a három házban.

Az illetékes nyomozók szóvivője, Warren Strain szerint egyelőre korai lenne az indítékról bármit mondani. A gyanúsított ugyanakkor a letartóztatása után beszélt a The Clarion-Ledger nevű helyi lap újságírójával, és a szavaiból nagy körvonalakban kirajzolódik a gyilkosság háttere. "Nem élhetek, azután nem, amit tettem" - mondta, miközben megbilincselve ült az út mentén, rendőrökkel körbevéve. 

A férfi azt mondta, a feleségével és az asszony családtagjaival beszélt arról, hogy elvigye a gyerekeket, amikor valakik kihívták a rendőröket. "Az életével fizetett miattuk" - jegyezte meg, az AP szerint a meggyilkolt seriffhelyettesre utalva, és hozzátette, hogy sajnálja. A gyanúsított arról is beszélt: nem akarta, hogy élve elfogják. Miután kifogyott a lőszerből, arra számított, hogy majd egy rendőr golyója végez vele.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport