Vérbosszút állt lánya megerőszakolásáért egy floridai nő

2017.09.03. 11:55

Egy floridai nő agyonlőtt egy tinédzser fiút, akit azzal gyanúsított, hogy korábban megerőszakolta a kislányát – írja az Independent. A kétgyerekes asszony a gyilkosság után feladta magát.

Connie Serbu saját maga hívta a rendőrséget, miután az erdőbe csalta és lelőtte a 18 éves Xavier Sierrát, aki szerinte megerőszakolta a lányát annak 6 éves korában. A nő a gyilkosság kitervelésébe testvérét, John Vargast is beszervezte, a férfi szintén golyót kapott a lövöldözésben, és később belehalt a sérüléseibe. 

A nemi erőszak a nő szerint évekkel ezelőtt két alkalommal is megtörtént, de csak tavaly májusban szerzett róla tudomást a lányától. A gyerek arra kérte a nőt, ne bántsa a Sierrát, a barátai pedig azt javasolták neki, forduljon a rendőrséghez, de ő a fejébe vette, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. A rendőrségi dokumentumok szerint 2016 júliusában Serbu megkérte a fiút (aki egyébként családi barát volt), hogy jöjjön át hozzá segíteni megépíteni egy emeletes ágyat fizetésért cserébe. De mikor Vargassal felvették kocsival, végül nem a házukba vitték, hanem a Naples város körüli erdőbe, ahol állítólag a nemi erőszak történt.

Menet közben tudtára adták, hogy tudnak a dologról, Sierra pedig megpróbált elmenekülni, amikor kiszálltak az autóból, ez azonban nem sikerült neki, utolérték. Sierra dulakodni kezdet Vargassal az egyik fegyveren, végül összesen hat lövés érte a testét két fegyverből, de közben Vargas is golyót kapott a hasába, bár az nem tiszta, hogy nővére lőtte le véletlenül vagy a dulakodás közben sült el a fegyver. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport