Hajnalban bömböltette a zenét a Porschéjából, majd hasba lőtte a reklamáló hajléktalant

2017.09.13. 19:59 Módosítva: 2017.09.13. 20:06

Egy Nashville-i nőt, a 26 éves Katie Layne Quackenbusht emberölési kísérlettel vádolnak, miután rálőtt egy hajléktalanra egy rövid vitát követően. Az 54 éves Gerald Meltonként azonosított férfi állapota azóta is válságos. 

A rendőrség szerint a hajléktalan férfi épp aludni akart hajnal háromkor, amikor mindent beborított a kipufogófüst, és arra riadt fel, hogy valaki elkezdett irgalmatlanul hangosan zenét bömböltetni egy Porsche terepjáróban. 

A férfi megkérte a nőt, hogy álljon odébb, hogy tudjon pihenni, de végül a beszélgetés vitába torkollott, aminek az első felvonása azzal zárult, hogy a férfi vissza ment a helyére pihenni. Ekkor szállt ki a 26 éves Quackenbush a kocsiból egy fegyverrel, és újra elindult a vitatkozás, aminek a végén a nő kétszer hasba lőtte a férfit. A nő ezután beült a kocsijába, és elhajtott. 

Quackenbush védelmét apja látja el, aki ismert ügyvéd a városban. Szerinte az eset egészen máshogy történt. A férfi fenyegetően közelített a lánya és annak utastársa felé. A férfi állítása szerint több emberhez is fenyegetően közelített, és azért volt lányánál fegyver, mert az ismerősét biztonságban akarta átkísérni a kocsijához. A hajléktalan férfi ekkor közelített feléjük, és mivel szerintük elállta a menekülési útvonalukat, a nő két figyelmeztető lövést adott le csukott szemmel, nem a férfi felé célozva. A rendőrség szerint ez a verzió több ponton se stimmel, abból kiindulva, hogy hol esett össze a férfi a lövéseket követően. 

Az egyébként zenészként aktív nőnek, nem először akad dolga a rendőrséggel, két nő bántalmazásával vádolták, amiből az egyik ügyet ejtették a sértett kérésére, aki nem mellesleg a saját anyja volt. A másik ügy tárgyalása azonban még mindig folyamatban van, ami szerint egy másik nőt egy vita során leütött egy pohárral.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport