3 éve volt halott a német nyugdíjas, amikor megtalálták

2018.02.02. 19:36

Közel 3 évig nem kereste senki azt a német férfit, aki a jelenlegi információk szerint még 2015 májusában halt meg 72 évesen. Az idős nyugdíjast nem hiányolták szomszédjai, és az se tűnt fel senkinek, hogy tele volt tömve a postaládája levelekkel.


A főbérlőnek se tűnt fel semmi, először csak 2016-ban érezte, hogy valami furcsa, amikor megemelte a lakbért, és a bérlő bankja  továbbra is az addigi alacsonyabb összeget utalta. A férfi ahelyett, hogy személyesen megkereste volna az akkor már halott férfit, megelégedett annyival, hogy írt neki pár levelet, amivel terápiás jelleggel kiőrjöngte magát, és ment minden tovább. A tulajdonos 2017 végén veszítette el végleg a türelmét, és akkor megbízott egy lakatost, hogy cserélje le a zárakat. Mivel úgy tűnt, mintha a férfi lelépett volna, a főbérlő megbízott egy csapat munkást, hogy újítsák fel a lakást. 

Ők találták meg a férfi holttestét, ami akkorra már csak a csontváz volt. A férfi hullájától nem messze találtak egy 2015 májusi napilapot nyitva egy asztalon, ebből gondolják, hogy a férfi akkortájt halhatott meg. 

(via thelocal.de)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport