Majdnem megölte, ezért börtönbe küldené a barátnőjét

2018.08.17. 16:30

Több mint egy héttel azután, hogy egy barátnője egy több mint 18 méter magas hídról a vízbe lökte, a 16 éves Jordan Holgerson az NBC-nek beszélt arról, hogy a börtönben szeretné látni a nála két évvel idősebb lányt.

A zuhanás következtében a lánynak hat bordája törött el, mindkét tüdeje, valamint több más testrésze is sérült. Az esetről ráadásul felvétel is készült, amelyen jól látszik, hogy az ugrásra készülő, de a félelem miatt habozó tinédzsert egy társa hátulról, akarata ellenére, lelöki a Washington államban található hídról. A felvétel néhány nap alatt bejárta a világot:

Bár a 18 éves Taylor Smith korábban (szintén az NBC Newsnak) elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, illetve nem akarta bántani a lányt, és már elnézést kért tőle (bár állítólag csak szöveges üzenetben), Holgerson most arról beszélt, hogy amikor eszébe jut, hogy majdnem meghalt a társa miatt, nem tud nem dühös lenni rá.

Eleinte nem akartam bajba sodorni Taylort, de miután többet gondolkodtam ezen, azt szeretném, hogy börtönbe menjen, és elgondolkodjon azon, amit tett

– mondta az otthon lábadozó lány az NBC-nek.

Jordan Holgerson arról is beszélt, hogy augusztus 7-én, azon a keddi napon, valóban azért mászott fel a hídra, hogy leugorjon onnan, de amikor szembesült a mélységgel, megijedt. A hídon egyébként felirat figyelmeztet arra, hogy tilos az ugrálás, ez azonban nem tántorítja el a vakmerő fiatalokat ettől.

Holgerson elmondta: még napokkal az eset után is erős fájdalmai vannak. "A reggelek a legrosszabbak, még a lélegzetvétel is fáj. Fáj az oldalam, fájnak a vállam. Fel sem bírok kelni." A lányhoz közelállók szerint Smith egyszer sem látogatta meg Holgersont, és úgy jár szórakozni, mintha mi sem történt volna.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport