18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megkérte a kamaszlányt, hogy videózza le, ahogy az apja megerőszakolja

2019.02.05. 21:33

Két hét után megtaláltak az amerikai hatóságok egy 14 éves lányt, akinek az eltűnését a családja jelentette be. A lány egy 31 éves férfi, Bryan Rogers lakásából került elő, együtt egy videófelvétellel, amin a kamaszlányt megerőszakolja egy férfi. De nem az, akinél megtalálták a lányt, ugyanis az eltűnt tinédzser nevelőapja látható a képsorokon.

Bryan Rogers
Bryan Rogers

A rendőrök kihallgatták Rogerst, aki azt állította, hogy azért volt nála videófelvétel a lány megerőszakolásáról, mert azzal együtt akart feljelentést tenni a kamaszlány apja ellen. A videót a lány készítette titokban,

Miután erre Rogers megkérte.

Mint az a nyomozók birtokába került chatbeszélgetésekből kiderült, a lány megírta a férfinak, hogy nem akarja, hogy a nevelőapja tovább zaklassa, amire a férfi azt válaszolta: a nemi erőszaknak újra meg kell történnie, hogy legyen bizonyíték a feljelentéshez.

Végül a lány elkészítette a felvételt, és elküldte interneten a 31 éves férfinak, akivel egy internetes játékfórumon ismerkedett össze. Ezután Rogers kocsiba szállt, 700 mérföldes utat megtéve elutazott a lányhoz, és elszállította a saját otthonába. Kocsijával direkt kerülte a kamerával rendelkező benzinkutakat, megállóhelyeket, és induláskor széttörte a lány telefonját is. Állítólag azért, hogy a lány szülei ne tudják megtalálni a telefon koordinátái alapján a lányt.

A lány megmentéséről szóló történet ott sántít, hogy Rogers a videó megszerzése után sem tett feljelentést a lány apja ellen. Állítása szerint azért, mert úgy ítélte meg, hogy nem lenne elég bizonyító ereje a bíróságon, amiért túl homályos. Ráadásul amikor FBI-ügynökök kérdezősködni kezdtek nála, azt állította, hogy a lánnyal személyesen sosem találkozott, csak online beszélgettek, miközben akkor is a lakásában volt, a pincében, a szekrényben bujkált.

A férfit kiskorú szexuális kihasználásával vádolják, amiért rávette a lányt arra, hogy videózza le, ahogy megerőszakolják. A rendőrök őrizetbe vették a lány nevelőapját is szexuális erőszak miatt. (CNN)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport