Két turista és egy ismeretlen ember holttestét találták meg egy út mellett Kanadában

2019.07.23. 16:15 Módosítva: 2019.07.23. 17:12

Három haláleset és két ember eltűnése keltett figyelmet Kanadában a múlt héten Brit Columbia tartományban. A rendőrség vizsgálja, hogy összefügghetnek-e egymással az esetek.

A három holttestet egy út mellett fedezték fel. Először a 24 éves amerikai Chynna Deese és 23 éves ausztrál barátja, Lucas Fowler holttestét találták meg a tartomány északi részén. A fiatal pár turistaként járta be a környéket. Lelőtték őket.

A kanadai rendőrség közzétette azokat a köztéri kamerafelvételeket, amelyeken a fiatal pár megáll egy benzinkútnál, jókedvűen ölelkezik, majd tovább indul. 

Ezután múlt hét pénteken egy 50 év körüli ismeretlen férfi holttestére bukkantak ugyanezen út közelében. A holttest egy elhagyatott területen feküdt 2 kilométerre egy kiégett pick up-tól.

A rendőröknek sikerült megállapítaniuk, hogy a pick up-ban korábban egy 18 és 19 éves fiatal utazott, ők azonban eltűntek. Múlt hét csütörtök óta nem adtak életjelet magukról. 

A rendőrség szerint igen ritka, hogy Brit Columbia ezen vidékén egy időben ennyi bűncselekmény történjen, úgyhogy alapos a gyanú, hogy az esetek összefüggnek. 

A 23 éves Lucas Flower halála Ausztráliában is nagy figyelmet kapott, miután a fiatalember apja magas rangú rendőrtiszt Új-Dél-Wales államban.

Az apa, Stephen Fowler fia halála után Kanadába utazott, ahol egy sajtótájékoztatón azt mondta: fia világ körüli úton volt, eközben ismerte meg a 24 éves  Chynnát, akivel elválaszthatatlanok lettek. Azt mondta: ez egy szerelmi történet, ami tragikus véget ért. 

A legfrissebb fejlemény az ügyben, hogy a 2 eltűntet gyanúsítják a gyilkossággal. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport