Kínai étteremben lőtt agyon két izraelit egy nő Mexikóvárosban

2019.07.26. 18:56

A szervezett bűnözéshez lehetett köze annak a szerdán történt kettős gyilkosságnak, ahol egy nő agyonlőtt két izraeli férfit egy mexikóvárosi kínai étteremben – írja a CNN.

Az esetről készült videofelvételen az látszik, hogy egy hosszú, sötét hajú nő közvetlen közelről lelövi a két férfit az étteremben, miközben a többi vendég megpróbál elbújni a támadó elől. A nő a lövések leadása után megpróbált elmenekülni, eközben pedig egy rendőrt is megsebesített, de végül sikerült letartóztatni őt.

A szerdai eset után az ügyészség közleményt adott ki, mely alapján a tettes azt állította, hogy hirtelen felindulásból ölt, csütörtökön azonban kiderült, hogy a kettős gyilkosság egy megszervezett támadás volt, aminek köze lehet egy izraeli bűnözőkből álló hálózathoz. Izrael mexikói nagykövetsége megerősítette, hogy a két férfinek otthon és Mexikóban is van priusza, és hozzátette, hogy együttműködnek a mexikói hatóságokkal a nyomozás során.

Gabriel Regino kriminológus professzor Twitteren azt írta, az egyik lelőtt férfi valószínűleg elárulhatta az Erez Akrishevsky névre hallgató izraeli bűnözőt, aki éppen Mexikóban tartózkodik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport