Megtalálhatták annak a cambridge-i diáknak a holttestét, aki kiugrott egy repülőből

2019.08.07. 06:27

Közel két hét után annak a camebridge-i diáknak a holttestét találhatták meg, aki a szemtanúk szerint Madagaszkárban, utazás közben kinyitotta egy kisrepülőgép ajtaját, és a halálba vetette magát, írja a Sky.

A hatóságok az incidens helyszínétől északra találták egy testet, melyről azt gyanítják, hogy a tizenkilenc éves lányé, de az azonosítás még folyamatban van. 

A korábbi hírek szerint a diák egy kisgéppel repült vissza Anjajavyba egy természetvédelmi területről, ahol különleges rákokat tanulmányoztak, amikor nagyjából 1200 méteres magasságban kinyitotta a repülőgép ajtaját, és a halálba ugrott. 

Az úton vele volt egy segítő is, aki próbálta megakadályozni, hogy a lány kiugorjon a gépből, de a lány kiszabadult, és a mélybe vetette magát. A rendőrség nyomozást indított a történtek miatt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport