Megölte a családját és a kutyájukat egy férfi Florida államban

2020.01.16. 14:37

Habár december 29-e óta többször is jártak a rendőrök annál a Florida állambeli bérelt háznál, ahol a 44 éves Anthony Todt élt családjával, egészen hétfőig nem tudtak arról, hogy a férfi megölte 42 éves feleségét, Megan Todtot, 4, 11 és 13 éves gyerekeit, valamint a család kutyáját, írja a CNN. Annak, hogy egészen mostanáig nem tudtak a gyilkosságokról, az lehet az oka, hogy a házba korábban egyszer sem léptek be, nem volt ugyanis joguk hozzá, annak ellenére sem, hogy a férfi családtagjai a seriff hivatalától kértek segítséget, mert napok óta nem érték el a családot.

Hétfőn azonban azért érkeztek a házhoz, hogy egy szövetségi letartóztatási paranccsal a kezükben őrizetbe vegyék a férfit egy másik államban elkövetett bűncselekmény miatt, mondta a CNN-nek szerdán az Osceola megyei seriff, Russell Gibson.

Todt a hatóságnak bevallotta a gyilkosságot, és azt mondta, december végén ölte meg őket. A személyazonosságukat DNS alapján még nem azonosították.

A férfi testvére, Chrissy Caplet közleményt adott ki, amiben azt írta, hogy a házaspár odaadó szülőként szerette a gyerekeit és a kutyát is. Kérnek továbbá mindenki arra, hogy ne zavarják őket a gyászukban.

Todt hétközben Connecticut államban dolgozott fizioterapeutaként, a hétvégéket pedig otthon töltötte a családjával. A seriff szerint valószínű, hogy a szövetségi letartóztatási parancs egy connecticuti ügy miatt érkezhetett. Todtot hétfőn a hatóság kórházba vitte, miután azt mondta, bevett néhány tablettát. Innen kiengedték, szerdán pedig letartóztatták emberölés és állatkínzás gyanújával.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport