Félreugrott a becsapódó teherautó elől, 23 métert zuhant a mélybe egy férfi Amerikában

2020.02.21. 11:30

Az autópálya belső sávjában elakadt autó vezetőjének akart segíteni a FedEx egyik sofőrje Észak-Karolinában, de lezuhant az autópályahídról, amikor elugrott egy közeledő teherautó elől – írja helyi lapok alapján az MTI. A férfi súlyosabb sérülés nélkül megúszta  a 23 méteres esést.

A 24 éves sofőr, Jeremiah Cribb Rowan megye autópályáján haladt, amikor meglátott egy elakadt autót a belső sávban.

A sofőr megállt segíteni, kiszállt a kocsiból, de hirtelen észrevette, hogy egy nyerges vontató száguld feléjük, ezért átugrott a szalagkorláton, hogy elkerülje a gázolást. Azt gondolta, hogy a két menetirányt elválasztó füves sávra érkezik, ehelyett azonban lezuhant a Yadkin folyó hídjáról, egyenesen egy homokpadra, 23 méteres mélységbe.

Amikor észrevettem, hogy a teherautó mindjárt nekimegy a kocsinak, ami aztán meg is történt, hirtelen reagáltam. Vaksötét volt, azt hittem, az elválasztó sávra ugrom, ehelyett jött a szabadesés.

Az egyik salisburyi tűzoltó, Jacob Vodochodsky kötélen leereszkedett hozzá. Először azt hitte, Cribb lebénult, kiderült azonban, hogy lábra tud állni. Kicsit szédült és nehezen kapott levegőt, de magára tudta venni a hámot, amellyel biztonságosan felhúzták.

Csodával határos az egész. Nem tudtuk volna elképzelni, hogy egy ekkora esés ilyen szerencsésen végződhet

– mondta a helyi tűzoltóparancsnok.

Cribbnek eltört három bordája, és az egyik tüdeje is megsérült, néhány napig kórházban kell maradnia.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport