Megöltek három férfit egy éjszakai horgászaton Floridában

2020.07.19. 16:18

Megöltek három fiatal férfit Floridában egy éjszakai horgászat során, írja a Sky News. A három közei barát, a 23 éves Damion Tillman, a 30 éves Keven Springfield és a 27 éves Brandon Rollins mindannyian egy Florida City nevű kisvárosban laktak, és péntek éjszaka együtt mentek horgászni a Streety tóhoz Frostproofba.

A hatóságok feltételezése szerint a gyilkosságokat többen követték el. Damion Tillman volt az első áldozat, őt támadták meg először, majd a később, egy másik autóval megérkező barátait, Springfieldet és Rollinst lőtték le.

Amikor a gyilkosok elhagyták a helyszínt, az egyik áldozat, Brandon Rollins még élt és fel tudta hívni az apját, hogy segítséget kérjen. Az apa autóba ült és a tőle nagyjából tízperce lévő horgászhelyre sietett. Amikor odaért, a fia még lélegzett, csakhogy a sietségben otthon hagyta a mobilját, így egy közeli boltba ment segítséget kérni. Mire a mentők a helyszínre értek, már Rollins is halott volt.

Grady Judd, Polk County seriffje úgy nyilatkozott, hogy az áldozatokat szabályosan lemészárolták. Hozzátette, hogy számos bűnügyi helyszínt látott már a 48 év alatt, mióta dolgozik, de ez a legszörnyűbbek közül való volt. A hatóságok ötezer dollárt ajánlottak fel annak, aki bármilyen információval tud szolgálni az esettel kapcsolatban. 

A seriff szerint túl korai lenne kijelenteni, hogy a támadók ismerték az áldozatokat, de gyanúra ad okot, hogy a gyilkosság egy Isten háta mögötti, kihalt részen történt, ahol nem botlanak csak úgy egymásba az emberek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport