Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Mégsem kampányol az SZDSZ?

2004.01.14. 22:29
Nem kampányt kezdett el az SZDSZ, amikor január 4-én a Nyugati téren leleplezte a párt plakátját , és a Liberális értékválasztás programja címmel útnak indította választási kampányát - mondta el Szent-Iványi István. Az SZDSZ-es politikus arra reagált, hogy Gémesi György MDF-es politikus a Választási Bizottsághoz fordult, mert szerinte a liberális párt törvényellesen járt el, amikor kampányba kezdett a hivatalos kiírás előtt.
Sajtótájékoztató-sorozat

Az SZDSZ nem kezdte el kampányát a júniusi európai parlamenti választásokra, csupán saját politikájának fontos kérdéseit ismertető sajtótájékoztató-sorozatot indított, aminek nincs köze a kampányhoz - mondta Szent-Iványi István, a párt parlamenti képviselője, az integrációs bizottság elnöke egy szerdai budapesti szabadelvű közéleti fórumon.

A politikus arra reagált, hogy Gémesi György (MDF) a nap folyamán közölte, pártja az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mondván, az SZDSZ már elkezdte kampányát az európai parlamenti választásokra, ami szerintük törvényellenes, mert a köztársasági elnök még nem tűzte ki annak időpontját.

'Eljön-e a te országod?'

Az SZDSZ még január 4-én, vasárnap a Liberális értékválasztás programja címmel indította útjára európai parlamenti (EP) választási kampányát Budapesten, a Nyugati téren. Akkor Demszky Gábor, a párt EP-listájának vezetője és Fodor Gábor, a párt ügyvivője közösen leplezte le a párt plakátját, amelyen az a kérdés szerepelt: "Eljön-e a te országod?"

Szent-Iványi István szerdai budapesti fórumán elhangzott az EP-választást nem belpolitikai erőpróbának kell tekinteni ahol megismétlődhetne a 2002-es választások előtti sárdobálás.

Az SZDSZ-es politikus szerint inkább például a lengyeleket kéne meggyőzni arról, hogy hagyjanak fel az EU alkotmányozási folyamatának lassításával.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.