Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Élőben néznék a kivégzéseket Amerikában

2004.02.24. 09:45
Akár fizetne is bin Laden kivégzésének látványáért az amerikaiak 21 százaléka. A Harris Interactive felmérésében megkérdezettek kétharmada szívesen venné, ha a tévék élőben közvetítenének kivégzéseket, bár 54 százalékuk nem nézné a műsort.
Szívesen fogadná a kivégzések élő közvetítését az amerikaiak kétharmada - derült ki a Harris Interactive a Trio kábeltelevíziós társaság felkérésére készült felméréséből. A megkérdezettek 21 százaléka Oszama bin Laden kivégzésének közvetítéséért még fizetni is hajlandó lenne - jelentette az AP.

Huszein ebből a szempontból népszerűtlenebb a terroristavezérnél, kivégzésének közvetítéséért a megkérdezettek 11 százaléka fizetne.

Bár az amerikaiak elsöprő többsége támogatja a kivégzések televíziós közvetítését, 54 százalékuk álszent módon nem nézné az adást - derült ki a felmérésből.

A Harris Interactive felmérése január 24-26. között 1017 tizennyolc évnél idősebb, véletlenszerűen kiválasztott amerikai állampolgár megkérdezésével készült, a reprezentatív mérés hibahatára 3,1 százalékpont.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.