Ambrus
-7 °C
3 °C

Párizsban megtámadtak egy szlovák tévériportert

MTI
2005.11.04. 01:01
Megtámadták és kifosztották a Párizs peremvárosában folyó utcai zavargások során a szlovák közszolgálati televízió helyszínről tudósító munkatársát.

Martin Thumára csütörtök este támadtak rá ismeretlen tettesek, akikről csupán annyit lehet tudni, hogy színes bőrű afrikai kamaszok voltak. A riporter éppen élő adásban volt és egy lángokban álló autóhoz közelített a kamerájával, amikor elétoppant a három kamasz, akik el akarták venni a kameráját. A riporter ösztönösen védekezett, de a túlerőben levő fiatalok leteperték a földre és elvették tőle a kamerát.

Az inzultusról a szlovák köztévé késő esti híradójában beszámoló riporter elmondta: kifosztása után visszament a városközpontba, ahol a robosztus rendőri járművekkel közlekedő rendfenntartóktól kért segítséget, ám azok rá se hederítettek, a rendőrőrsre irányították.

A riporter így is tett, de a panaszának ott sem volt foganatja. Utána telefonon próbált panasz tenni, de eredménytelenül - derült ki a tudósításában, melyben a fiatal tévés azt állította, hogy a zavargások helyszínéről tudósító külföldi újságírók sokasága a tapasztalatai szerint aligha számíthat rendőri védelemre.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.