Natália
-3 °C
7 °C

Magyar név a cunami áldozatainak listáján

2005.01.28. 10:51
Kapcsolódó cikkek (1)
A korábbi hírekkel ellentétben mégis lehet magyar áldozata a délkelet-ázsiai katasztrófának, legalábbis a thai belügyminisztérium honlapja szerint. A magyar külügyi tárca tudomása szerint az eltűntek listáján egyedüli magyarként szereplő férfi "köszöni szépen, jól van".

A thaiföldi belügyminisztérium honlapján, a szökőár áldozatainak listáján feltűnt egy magyar név, amiből többen azt a következtetést vonhatták le, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis van magyar áldozata a délkelet-ázsiai katasztrófának.

A lista tanúsága szerint a magyar férfi, Major Tamás, azon eltűntek között van, akik nagy valószínűséggel életüket veszítették a karácsony után bekövetkezett szerencsétlenségben.

Polgár Viktor, a külügyminisztérium szóvivője az Index érdeklődésére elmondta, hogy a tárca tudomása szerint Major Tamás "köszöni szépen, jól van". A hollandiában élő, magyar állampolgárságú férfi megsérült ugyan, amikor a szökőár lecsapott a thai partokra, kórházba is került, de onnan gyógyultan távozott, és jelenleg már hollandiai otthonában tartózkodik egy ideje.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.