Vilma
-7 °C
4 °C

Erkélyéről lövöldözött egy moszkvai taxisofőr

2002.12.20. 09:10
A moszkvai rendőrség különleges egysége agyonlőtte azt a taxisofőrt, aki feltehetően ittasan lövöldözni kezdett erkélyének ablakából. A feltehetően ittas férfi fejbelőtt egy rendőrt, akinek az állapota válságos.
A moszkvai rendőrség elitosztaga péntek reggel agyonlőtt egy férfit, aki vadászpuskával járókelőkre lövöldözött lakása erkélyéről. Az akció közben a fegyveres fejbe lőtt egy rendőrt. Az Interfax és az ITAR-TASZSZ hírügynökség szerint a sebesült rendőr állapota súlyos, az ORT állami televízió szerint meghalt. A rendőrséget egyelőre nem lehetett elérni tájékozódás végett - jelentette az AP. A járókelők közül, akikre a férfi rálőtt, senkinek nem esett bántódása.

Az ORT szerint a fegyveres egy bizonyos Pavel Griszutyin, 53 éves gépkocsivezető, aki elvesztette állását, és egy ideje saját autójával taxisofőrként dolgozott. Szemtanúk szerint az ittasnak tűnő férfi hangosan szidalmazta a járókelőket Moszkva délkeleti részén lévő lakása erkélyéről, és azzal fenyegetőzött, hogy rájuk lő. Amikor elkezdett lövöldözni, többen elmenekültek onnét. A kiérkező rendőrök megpróbáltak tárgyalni vele, de nem sikerült, ezért megrohamozták a lakását, és agyonlőtték.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.