Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Titokban vallhat a tapizásról Schwarzenegger

2004.03.23. 10:33
Becsületsértési és zaklatási perben kell bíróság elé állnia Arnold Schwarzeneggernek. Az ügyben eljáró bíró azonban kímélné a kaliforniai kormányzót a kellemetlen nyilvános faggatózástól, így a testépítőből lett politikus levélben válaszolhat a vádakra.
Nem látja szükségesnek Arnold Schwarzenegger meghallgatását a Los Angeles-i Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság - jelentette a drudgereport.com. A tavaly októberben kormányzóvá választott testépítőből lett színész ellen a Terminátor egyik kaszkadőre tett feljelentést szexuális zaklatás és becsületsértés miatt.

Nyilvánosan égetnék

A most ötvenhárom éves Rhonda Miller szerint Schwarzenegger kétszer is letapizta a filmforgatáson. Az ügyben eljáró bíró szerint azonban egyelőre nincs elég bizonyíték a kormányzó nyilvános kihallgatásához. "Kalifornia kormányzójáról beszélünk" - indokolta döntését Robert Hess bíró.

Gloria Allred, Miller ügyvédje szerint azonban a bíró engedélyezte a kormányzó írásbeli kikérdezését - írja a drudgereport. Amennyiben a vádak megalapozottnak bizonyulnak, Hess bíró már nem zárkózik el a kormányzó nyilvános "megégetésétől".

Hamis váddal vágtak vissza

Miller becsületsértésért is pert indított Schwarzenegger ellen, mivel kampánystábja a vádakra reagálva emailben a kaszkadőr büntetett előéletére hívta fel az újságírók figyelmét.

Miller szerint Schwarzenegger és kampánystábja tökéletesen tisztában volt azzal, hogy a kaszkadőrnőnek nem volt korábban rendőrségi ügye, csak a szexuális zaklatásról próbálták elterelni a figyelmet a hamis váddal. Schwarzenegger rövid sajtónyilatkozata szerint nem tudott a kampánystáb által elküldött emailről - írja a drudgereport.

Kalifornia megbocsátott

Miller azután vádolta szexuális zaklatással a "gubernátort", hogy az októberi időközi választások előtt a Los Angeles Times cikksorozatban számolt be a politikus meglehetősen szabados szexuális szokásairól. Schwarzenegger a kampány során bocsánatot kért korábbi "csirkefogó" viselkedéséért - írja a drudgereport. A bocsánatkérést a kaliforniai választók el is fogadták, a színész földcsuszamlásszerű győzelmet aratott a választásokon.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.