Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Berlusconi nem szexel a választásokig

2006.01.30. 16:06
Komoly fogadalmat tett a magát igazi nőcsábásznak tartó Silvio Berlusconi. Egy népszerű olasz pap jelenléte szexmentességi fogadalomra késztette egy szardíniai kampánygyűlésen. A kormányfő két és fél hónapig megtartóztatja magát.

Az áprilisi olasz parlamenti választásokig nem él nemi életet Silvio Berlusconi. Az olasz kormányfő szardíniai kampánygyűlésén tette különös fogadalmát. A kampánygyűlést egy népszerű tévéprédikátor vezette, elképzelhető, hogy ő ihlette önmegtartóztatásra az excentrikus kormányfőt.

Melegellenességét dícsérték, szexmentességet fogadott

Berluisconi 69 éves, így ígérete nem is tűnik túl nagy vállalásnak. Tény ugyanakkor, hogy a kormányfő korát meghazudtolóan jól néz ki, egyik helyettese szerint akár saját fia is lehetne. A kormányfőn a hírek szerint plasztikai műtétet hajtottak végre, sőt, azt is beszélik, hogy fiatalságát a kecsketejnek köszönheti. Berlusconi a kecsketejivást tagadta, plasztikai műtétjeire azonban kifejezetten büszke.

A nagygyűlésen a Giornale olasz napilap beszámolója szerint Massimiliano Pusceddu atya éppen azért méltatta Berlusconit, hogy ellenzi a melegházasságokat, amikor a kormányfő váratlan fogadalmat tett. "Megpróbálok megfelelni az elvárásoknak, ígérem, hogy április 9-ig (amikor a magyarokhoz hasonlóan az olaszok is a parlamentről szavaznak) teljesen szexmentes életet élek majd" - mondta Berlusconi.

Igazi playboy

Berlusconi régebben inkább fiatalos megjelenésére és szexuális vonzerejére volt büszke. Tavaly júniusban azzal döbbentette meg Tarja Halonen a hétvégén újraválasztott finn elnöknőt, hogy playboyi vonzerejének tulajdonította sikerét az EU élelmiszer-egészségügyi központjának helyszínéért folytatott csatában. Az ügynökségnek az olasz Parma mellett Helsinki is szívesen helyet adott volna.

2003-ban amerikai tőkéseket próbált országába csábítani, mondván az országában "gyönyörű titkárnők, szuper csajok" vannak. A kétszer házasodott kormányfő a külföldi tudósítók egybehangzó véleménye szerint igazi nőcsábásznak képzeli magát, írja a BBC.

Berlusconi - aki már sanzonénekesként is megpróbálta meghódítani a nők szívét - 27 éve vált el első feleségétől, hogy elvegye a szőke szexbombát, Veronica Lariót. Sajtójelentések szerint az elmúlt években problémássá vált házasságuk.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.