Mária
-7 °C
3 °C

Gennyládának nevezte Moore-t az idősebb Bush

2004.10.14. 14:59
Exelnöktől szokatlan nyíltsággal nevezte "totális seggfejnek" Michael Moore filmrendezőt az idősebb George Bush. Az exelnök a családjáról terjesztett "felháborító hazugságokon" borult ki.
"Gennyládának" nevezte Michael Moore-t Farenheit 9/11 című filmje miatt az idősebb George Bush, írja a BBC. Az exelnök szerint a családjáról "felháborító hazugságokat terjesztő" filmrendező "totális seggfej, szemét".

Sajátos igazság

Az idősebb Bush egy maine-i helyi tévéadónak nyilatkozva vesztette el a fejét. Moore, aki nem titkoltan propagandacélokból forgatta le dokumentumfilmnek álcázott, de a tényeket sajátos szűrőn keresztül bemutató, a céljaival ellentétes információkat elhallgató dokumentumfilmjében a bin Laden családhoz fűződő gazdasági kapcsolatokkal vádolta a Bush családot.

Moore nyíltan elismerte, hogy filmjét az amerikai választási kampányra időzítette, célja a lehető legtöbb Bush-ellenes szavazó mozgósítása volt. A film hatalmas siker volt amerikában, bemutatása óta 119 millió dolláros bevételt hozott.

Moore szerdán is folytatta politikai akcióit, jelentette a BBC. Miután az egyetem vezetése nem engedélyezte, hogy a kaliforniai állami egyetem San Marcos-i karán tartson választási nagygyűlést, ösztöndíjprogramot hirdetett az egyetem vezetése ellen lázadó diákok támogatására.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.