Csúnyán beégett a gyurcsányi értelemben vett reformharcosként pózoló Hillary Clinton

2016.03.13. 10:17
24 hozzászólás

Nagyon beégett Hillary Clinton, amikor szombaton az egészségbiztosítási reform iránti elkötelezettségben akarta ledorongolni a még mindig meglepően jól szereplő kihívóját, Bernie Sanderst.

Az Északi-Mariana-szigeteken tartott kaukuszt megnyerő volt first lady azzal támadt a jelöltségért harcoló vermonti szenátorra,

Nem tudom, hol volt, mikor '93-94-ben én már az egészségbiztosítási reform kiterjesztéséért harcoltam, kiállva a biztosítótársaságok és a gyógyszercégek ellen!

Clinton stábjának ötlete papíron jónak tűnt arra, hogy visszatolja az elitellenes szlogenekkel operáló Sandersre a vádat, miszerint Clinton a pártelit és a gazdasági lobbik kiszolgálója. De aztán Sanders egyik tanácsadója egy '93-ból előhalászott képpel megsemmisítette az egész törekvést:

Hogy hol volt Bernie? Pontosan ott, mögötted!

A felvételre aztán érkezett Jennifer Palmieri, Clinton szóvivőjének Rogán Antal-i szinten is erős magyarázata:

A képen is látszik, hogy Clinton volt mindig az, aki a frontvonalban állt, és bevállalta az egészségügyi ipar támadásait.

 Azonban ekkor jött még egy kép a múltból, mely a két politikust egy asztalnál ülve ábrázolta, méghozzá Clinton kézírásos köszönő szavaival, melyek Sanders „valódi egészségbiztosítás iránti elkötelezettségét" méltatják. Touché.

(The Hill, CNN)

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!