Fehér ház

Legalább 290 elektort szerzett, és országosan is csak 0,2 százalékkal kapott kevesebb szavazatot. Ő az Egyesült Államok új elnöke.

Friss kommentek

Elnökválasztási térkép

Bill Clinton távozik jótékonysági szervezetei éléről

augusztus 23., 00:13 Módosítva: 2016-10-03 19:52:24
3
0 hozzászólás

Hillary Clinton demokrata elnökjelölt férje, a korábbi elnök Bill Clinton távozik a jótékonysági szervezetei éléről. Az elmúlt időszakban sokat kritizált alapítvány több száz emailjének nyilvánosságra hozása után jelentette be a lépését. A levelek többek között arra utalnak, hogy a bahreini koronaherceg Szalmánnal, egyik támogatójukkal a Clinton Alapítványt is bevonva szervezhettek meg egy külügyminiszteri találkozót.

Az elnökválasztási versenyben az elmúlt hetekben alaposan visszacsúszó, de most új kampánytanácsadókat kinevező republikánus jelölt, Donald Trump azonnal megpróbált fogást találni az alapítványok ügyein, és felszólította riválisát, hogy szüntesse be a szervezet működését. Clintonék szerint viszont a levelekből sem az derül ki, hogy a demokrata jelölt tett volna bármilyen lépést külügyminiszterként csak azért, mert valaki támogatta a családi alapítványt.

Szólj hozzá! Tovább

Lemondott Donald Trump kampányfőnöke

augusztus 19., 16:52 Módosítva: 2016-08-20 11:52:20
8
2 hozzászólás

Lemondott Paul Manafort, Donald Trump eddigi kampányfőnöke, akinek pozíciója azonban már csak formális volt szerda óta. „Ma reggel felajánlotta a lemondását, én pedig elfogadtam. Nagyon hálás vagyok a munkáért, amivel segített eljutni oda, ahol ma tartunk" – írta Trump, külön megköszönve Manafortnak a konvenció alatt nyújtott munkáját.

2 hozzászólás Tovább

Teljesen betehet a Clinton Alapítványnak Hillary kampánya

augusztus 19., 12:30 Módosítva: 2016-08-19 14:52:33
3
0 hozzászólás

Az amerikai elnökválasztási kampányban jó ideje téma már, hogy mi lesz a sorsa Clintonék jótékonysági szervezetének, a "XXI. század globális kihívásaival" foglalkozó Clinton Alapítványnak. 1997-es létrejötte óta a szervezet összesen mintegy kétmilliárd dollárnyi adományt gyűjtött. A kritikusok szerint Hillary Clinton elnöki aspirációja fényében a nagy adományok felvetik a gyanút, hogy a támogatókat nem csak az önzetlen jótékonykodás, hanem a befolyásszerzés szándéka is vezérli.

Erre válaszul jelentette be helyi idő szerint csütörtök este a Clinton Foundation, hogy amennyiben Clinton nyer novemberben, a szervezet többé nem fogad el céges és külföldi adományokat. A döntést férje, Bill Clinton jelentette be, és azt is közölte, hogy továbbra is tartja magát ahhoz a tavaly novemberi döntéséhez, hogy nem tart pénzért előadásokat, ha pedig Hillaryt megválasztják, akkor az önkéntes moratóriumot az elnöksége végéig meghosszabbítja (az USA-ban az exelnökök egyik bevett bevételi forrása, hogy irdatlan pénzekért vállalnak rendezvényeken nyilvános megjelenéseket, beszédeket).

A helyzet visszásságát jól mutatja, hogy a héten a State Department magyarázkodásra kényszerült, mert kiderült, hogy az USA az új nigériai nagykövetségéhez kinézett lagosi telket olyan helyi üzletemberektől venné, akik korábban egymillió dollárral támogatták Clintonék alapítványát. A héten először a Boston Globe napilap, majd Pennsylvania demokrata kormányzója adott hangot kételyeinek az alapítvány jövőbeni működésével kapcsolatban. Hillary Clinton egyelőre nem nyilatkozott, de júniusban már előrevetítette, hogy a kérdéssel előbb-utóbb foglalkoznia kell.

(CNN)

Szólj hozzá!

Ki a betegebb verseny indult Trump és Clinton között

augusztus 19., 08:17 Módosítva: 2016-09-13 17:27:40
3
1 hozzászólás

Részletes orvosi jelentést követelt Hillary Clinton kampányfőnöke Donald Trumpról. Joel Benenson ezzel vágott vissza a republikánus elnökjelöltnek, akinek szóvivője egy nappal korábban diszfáziát "állapított meg" Clintonnál.

Katrina Pierson szerint Clinton viselkedése a bizonyíték arra, hogy a volt first lady egészsége ingatag, bár az nem derüt ki, mire alapozza az idegrendszeri alapú beszédzavart.

1 hozzászólás Tovább

Michael Moore szerint Trump soha nem is akart elnök lenni

augusztus 18., 07:20 Módosítva: 2016-08-30 15:46:04
30
16 hozzászólás

Michael Moore filmrendező azt állítja: az amerikai republikánus pártiak elnökjelöltje, Donald Trump soha nem is akart elnök lenni. Most is azon van, hogy kiszálljon az elnökválasztási küzdelemből.

A nemcsak dokumentumfilmjeiről, hanem vitatott kijelentéseiről is ismert rendező a The Huffington Postnak fejtette ki: biztosan tudja, hogy Trump nem akar és soha nem is akart elnök lenni, és "szabotálni" akarja saját kampányát. Moore azt állítja: ezt tényként mondta el neki valaki, aki szerinte egészen pontosan ismeri a helyzetet. Ám a rendező nem nevezi meg ezt a "valakit", írja az MTI.

16 hozzászólás Tovább

Trump kampánytanácsadója az oroszbarát ukrán elnöknek dolgozott

augusztus 18., 07:10 Módosítva: 2016-08-30 15:46:09
2
1 hozzászólás

Újabb részletek derültek ki Paul Manafortról, Donald Trump kampánytanácsadójáról. Amerikai lapok szerint Manafort segített a később megbuktatott  Viktor Janukovics elnöknek abban, hogy titokban legalább 2,2 millió dollárt utaljon át két washingtoni lobbicégnek az Egyesült Államok politikájának befolyásolására.

Az amerikai sajtót elöntötték a Manafortról szóló negatív riportok, amelyek elsősorban a volt ukrán államfőhöz, Viktor Janukovicshoz fűződő kapcsolatairól szólnak. Ugyan Manafort szerdától már nem kampányfőnöke Trumpnak, de változatlanul a kampánycsapat tagja, csakúgy, mint legközelebbi munkatársa, Rick Gates.

1 hozzászólás Tovább

Trump putyinista kampányguruja Orbánék putyinista washingtoni kapcsolatát pénzelte

augusztus 17., 07:16 Módosítva: 2016-08-30 15:46:14
97
3 hozzászólás

Ha a Kreml és Vlagyimir Putyin külföldi barátairól van szó, a szálak Washingtontól Budapestig valahogy mindig összeérnek, és ezek a figurák Moszkva politikáján túl egymást is támogatják – ez a tanulsága annak az újabb érdekes összefüggésnek, amit az elmúlt napokban kaptak fel amerikai politológusok, és amit még az orosz ellenzéki Garri Kaszparov is megosztott Twitterjén a Kreml amerikai barátairól. De hogy jön ide Magyarország?

3 hozzászólás Tovább

Trump ideológiai tesztet akar minden bevándorlónak

augusztus 15., 23:44 Módosítva: 2016-08-16 07:47:05
10
9 hozzászólás

Ideológiai tesztnek kellene alávetni minden bevándorlót, hogy kiderüljön, egyet értenek-e a nyugati liberális értékekkel, például a vallásszabadsággal és a melegek jogainak védelmével, és hogy kiszűrjék a potenciális iszlamistákat - ezzel az ötlettel próbálta feléleszteni elnöki kampányát Donald Trump ingatlanmilliárdos és elnökjelölt hétfőn, Ohio államban tartott beszédében.

Ezzel valamennyit puhított a bevándorlási politikáján a jelölt, aki a párizsi terrortámadás után még az összes muszlim bevándorlót ki akarta tiltani az USA-ból, bár a "terrorizmust exportáló" országokból továbbra sem engedne be senkit. Hogy melyek ezek az országok, azt Trump nem mondta el.

9 hozzászólás Tovább

Trump lánya Putyin barátnőjével nyaralt Dubrovnikban

augusztus 15., 18:19 Módosítva: 2016-08-16 15:10:36
1270
34 hozzászólás

Nem könnyíti meg az amerikai elnöki posztért versengő apjának dolgát Donald Trump kedvenc gyereke, Ivanka Trump, miközben ugyanis a papa igyekszik lerázni magáról a vádakat, hogy több szálon is kötődik Vlagyimir Putyinhoz,  Ivanka az orosz vezér állítólagos barátnőjével fotózkodik Horvátországban.

34 hozzászólás Tovább

Trump ultimátumot kapott a Wall Street Journal-től

augusztus 15., 06:58 Módosítva: 2016-08-15 19:34:54
14
12 hozzászólás

A The Wall Street Journal vasárnap szerkesztőségi állásfoglalásban próbálja megoldani a Trump-dilemmát; a republikánus párt fősodrához amúgy közel álló lap szerint

vagy változtat politikáján, vagy lépjen vissza alelnökjelöltje, Mike Pence javára.
12 hozzászólás Tovább

Obama már az afganisztáni háborúért is felelőssé vált

augusztus 14., 13:07 Módosítva: 2016-08-15 01:06:42
10
15 hozzászólás
Az afganisztáni háború "Obama háborúja", az Egyesült Államok a kétezres évek második felében nem is volt jelent Afganisztánban.

Ezt a két állítást Donald Trump szóvivőjének, Katrina Piersonnak sikerült megfogalmaznia a CNN magyar idő szerinti szombat esti műsorában, ami akkora nagy hazugság, hogy hirtelenjében nem is tudom,

  • Pierson elfeledte 9/11-et, majd George W. Bush azt követően beindult terror elleni háborúját
  • azt hitte, a CNN műsorvezetője annyira ostoba, hogy nem tudja, mikor is kezdődött az afganisztáni intervenció
  • valójában csak egy  "Kösz, Obama!"-mémet akart elsütni élő adásban
15 hozzászólás Tovább

Rossz éve volt Clintonéknak, mégis hárommilliárd forintot kerestek

augusztus 13., 00:46 Módosítva: 2016-08-13 11:03:01
3
4 hozzászólás

Hillary Clinton úgy igyekszik megszabadulni egyik kampánykoloncától, hogy közben még Donald Trumpnak is odavág: korábbi ígéretéhez híven nyilvánosságra hozta adóbevallását. 

4 hozzászólás Tovább

Súlyosabb lehet a demokrata párt elleni kibertámadás, mint eddig tűnt

augusztus 11., 19:13 Módosítva: 2016-11-11 16:20:58
9
7 hozzászólás

Még annál is súlyosabb lehetett a demokrata párt levelezőszervereit ért kibertámadás, mint ahogy eddig tűnt -írta a New York Times, az FBI nyomozására rálátó forrásokra hivatkozva. Mint kiderült, a párt több, mint 100 tisztségviselőjének privát emailfiókja lehet érintett a hekkelésben. A fő célpontok Hillary Clinton kampányának kulcsemberei, és a hozzá kötődő csoportok voltak. Az áldozatok között van a Democratic Congressional Campaign Committee (a demokraták adományokkal és kampányfinanszírozással foglalkozó szervezete), és a Hillary kampányában használt szavazói analitika-szoftver adatbázisa is.

7 hozzászólás Tovább

Trump: Obama az Iszlám Állam alapítója

augusztus 11., 10:29 Módosítva: 2016-08-11 16:40:47
623
17 hozzászólás

Donald Trump a floridai Sunrise-ban tartott kampánykörútján alaposan kiosztotta Barack Obama jelenlegi amerikai elnököt, amikor azt állította, hogy

Obama az Iszlám Állam alapítója.

A republikánus elnökjelölt négyszer mondta ki ezt a beszédében, majd hozzátette, hogy szerinte Obama még nagyobbra növelte a káoszt a Közel-Keleten azután, hogy hatalomra került. Mint mondta, a terroristák ezért kitüntették Barack Hussein Obamát. Trump szerint ráadásul a demokraták elnökjelöltje, Hillary Clinton a társalapítója lenne a dzsihádista szervezetnek.

17 hozzászólás Tovább

Trump fegyveres ellenállásra buzdított

augusztus 10., 22:33 Módosítva: 2016-11-09 23:58:27
228
14 hozzászólás

Úgy tűnik, kemény egy napig bírta Donald Trump a konszolidált kampányolást. Ugyanis miután úgy tűnt, gazdasági programjával akar egérutat nyerni az elmúlt hét botrányspiráljából, az észak-karolinai Wilmingtonban tartott kampányrendezvényén megint ledobott egy verbális atombombát.

14 hozzászólás Tovább

Trump visszavágott, méghozzá oda, ahol nagyon fáj

augusztus 9., 15:45 Módosítva: 2016-08-10 09:09:05
12
3 hozzászólás

Egyre többen fordulnak el Doland Trumptól a republikánus elit tagjai közül. Ahogy azt hétfőn megírtuk, nem kevesebb, mint 50, a republikánus kormányzatok alatt komoly nemzetbiztonsági pozíciót betöltő ember írta le nyílt levélben azt már többek által is hangoztatott kritikát, miszerint Trump alkalmatlan, nincs „karaktere”, sem tapasztalata, képtelen a „tanulásra”, ő lenne az USA legrosszabb elnöke, satöbbi.

De persze nem sokáig kellett arra várni, hogy Trump stábja kijöjjön a jelöltre jellemző ellentámadással.

3 hozzászólás Tovább

Korlátok nélküli kapitalizmust ígér Trump

augusztus 9., 12:37 Módosítva: 2016-08-09 19:13:57
133
23 hozzászólás

Donald Trump az utóbbi hetekben botrányt botrányra halmozott, ami a felmérések szerint népszerűségét is elég erősen megtépázta. Hétfőn ezért megpróbálta gyakorlatilag újraindítani kampányát egy nagyívű gazdasági programbeszéddel, amelyben nagyjából a megszokott republikánus szlogeneket hangoztatta, azaz 

  • adócsökkentést, sőt "adóforradalmat",
  • a "növekedést elnyomó" szövetségi szabályozások letörését,
  • a "munkahelygyilkos" környezetvédelmi rendeletek visszavonását,
  • és ezzel összhangban természetesen rengeteg új munkahelyeket ígért.
23 hozzászólás Tovább

50 republikánus szakértő kelt ki Trump ellen

augusztus 9., 00:05 Módosítva: 2016-08-09 15:48:46
19
9 hozzászólás

Ötven republikánus nemzetbiztonsági szakértő írt nyílt nyílt levelet: arra figyelmeztetnek, hogy a párt jelöltje, Donald Trump alkalmatlan, ő lenne az USA legrosszabb elnöke. A csoport szerint, amelyben benne van a volt CIA igazgató Michael Hayden, Trumpnak nincs meg a karaktere, értékei és tapasztalata ahhoz, hogy elnök legyen. A levél azt is kijelenti, hogy az aláírók közül senki nem fog Trumpra szavazni.

9 hozzászólás Tovább

Trump ellenzőinek támogatásával indul függetlenként egy republikánus

augusztus 8., 19:47 Módosítva: 2016-10-31 12:42:50
2
0 hozzászólás

Független elnökjelöltként akar konzervatív alternatívát kínálni a republikánus elnökjelölttel, Donald Trumppal szemben, jelezte Evan McMullin, aki egészen idáig a Republikánus Párt képviselőházi politikai igazgatója volt, most viszont ringbe száll.

Szólj hozzá! Tovább

Tudta, hogy az USA-ban van Zöld Párt?

augusztus 7., 07:45 Módosítva: 2016-08-07 15:23:31
4
2 hozzászólás
Jill Steint választották az amerikai Zöld Párt elnökjelöltjévé a párt houstoni konvencióján.

A 66 éves orvosnő, megköszönve a jelöltséget, leszögezte: a Zöld Párt az egyetlen párt az Egyesült Államokban, amely "a népből, a nép által és a népért" van. Ezzel a megfogalmazással Stein Abraham Lincoln híres gettysburgi beszédére célzott, amelyben Lincoln olyan kormányról beszélt, amely "a népből van, a nép választja és a népért dolgozik", írta az MTI.

A Zöld Párt progresszív pártként határozza meg magát, amely a környezet hatékony védelméért és a társadalmi igazságosságért harcol. A jelöltséget elfogadó beszédében Jill Stein hosszan méltatta Bernie Sanders szenátort, Hillary Clinton demokrata elnökjelölt pártbeli vetélytársát és háláját fejezte ki azért a "politikai forradalomért", amelyet szerinte Sanders szenátor a pártelit politikai intézményrendszere, különösen a Demokrata Országos Bizottság (pártjának vezető szerve) ellen vívott. Stein a Zöld Párt szövetségesének mondta Bernie Sanders mozgalmát. 

Amerikai sajtójelentések szerint Sanders sok híve nem hajlandó Hillary Clintont támogatni, ők a Zöld Párthoz pártoltak, és nagy lélekszámban voltak jelen a texasi Houstonban tartott és vasárnap záruló pártkonvención. A pártgyűlésen a hívek jelszava az, hogy "Jillt és nem Hillt!", vagyis Jill Steint és nem Hillary Clintont ajánlják az amerikai választók figyelmébe. 

A párt támogatottsága azonban nem túl magas. Az NBC televízió és a The Wall Street Journal című lap közös közvélemény-kutatása szerint a választók öt százaléka voksol rá. A The Washington Post politikai elemzője pedig megjegyzi: a párt küszködik, hogy az úgynevezett progresszív szavazótábort magához vonzza. 

A tervek szerint a CNN hírtelevízió augusztus 17-én esti politikai vitaműsort szentel a Zöld Pártnak és vezetőjének. 

Utoljára tizenhat évvel ezelőtt figyeltek az amerikaiak a Zöld Pártra: 2000-ben ugyanis Ralph Nader, a párt akkori elnökjelöltje feltűnően sikeres kampányt folytatott, sok híresség támogatta őt, ám az őszi elnökválasztáson a három százalékot sem érte el. Szereplése azonban arra elegendő volt, hogy "elvegye" a szavazatokat a demokrata elnökjelölttől, Al Gore-tól, és lehetővé tegye a republikánus George W. Bush győzelmét.

2 hozzászólás

Trump visszaszívta a bosszúját

augusztus 6., 16:47 Módosítva: 2016-08-07 08:21:18
1
0 hozzászólás

Visszavett a keménykedésből Donald Trump, akinek nem tetszett, hogy John McCain és Paul Ryan nem támogatták teljes mellszélességgel a republikánus elnökjelöltet. Trump ezután közölte, ő sem támogatja az arizoniai McCain szenátori és a wisconsini Ryan kongresszusi képviselői újraválasztását.

Péntekre azonban a helyzet megváltozott: Trump közölte, fontos az egység, mindkettőjüket támogatja – írta a Politico.

Szólj hozzá! Tovább

Milliárdos haverokból áll Trump gazdasági szupercsapata

augusztus 6., 10:03 Módosítva: 2016-08-08 19:59:57
185
9 hozzászólás

Donald Trump azt ígéri a főként munkás és alsóközéposztálybeli szavazóinak, hogy újra naggyá teszi Amerikát, péntek este óta pedig azt is tudni lehet, hogy ezt kiknek a tanácsai alapján akarja majd megcsinálni:

Trump gazdaságpolitikai tanácsadói csapatát egy tucat milliárdos üzletemberből áll.
9 hozzászólás Tovább

Donald Trump felesége illegálisan vállalhatott munkát az USA-ban

augusztus 5., 15:34 Módosítva: 2016-08-08 11:04:54
226
8 hozzászólás

Egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, Donald Trump felesége vajon betartotta-e az USA bevándorlásra és munkavállalásra vonatkozó törvényeit, amikor a kilencvenes években felbukkant az országban, írja a Politico. A témával foglalkozó amerikai újságok szerint egyre valószínűbbnek látszik: a bevándorlásellenes Trump egy hajdani illegális munkavállalóval házasodott össze. 

8 hozzászólás Tovább

Clinton meggyőzően vezet Trump előtt

augusztus 4., 18:39 Módosítva: 2016-08-30 15:43:45
1
3 hozzászólás

Hillary Clinton demokrata elnökjelölt valamennyi felmérés szerint jelentősen vezet republikánus vetélytársa, Donald Trump előtt – írta az MTI.

Egy sor felmérést hoztak nyilvánosságra csütörtökön, és valamennyi azt mutatja, hogy eltérő arányban ugyan, de Hillary Clinton előnye jelentős Donald Trump előtt, és nemcsak a pártkonvenció utáni átmeneti népszerűség-növekedésről van szó.

3 hozzászólás Tovább

Trump nem érti, miért ne vethetné be az atomfegyvert

augusztus 4., 10:36 Módosítva: 2016-08-04 10:36:18
2
0 hozzászólás

Tényleg túltolta a kampánytriciglit a republikánus jelölt, alulról fúrják a képviselőház elnökét, és persze megint előkerült az atomfegyver. Egy csokor szerdai kampányhír az óceán túlpartjáról, és nem meglepő, hogy mindegyik Trumpról szól. Az is kiderült, hogy Trump egyedül július folyamán 80 millió dollárt kalapozott össze a republikánus párton és közvetlen adományozókon keresztül, míg ellenfele összesen 90 millió dollárt gyűjtött össze. Bővebben itt>>>

Szólj hozzá!

Trump bosszút áll McCainen

augusztus 3., 07:09 Módosítva: 2016-08-03 14:55:05
2
6 hozzászólás

Nem sokáig váratott magára Donald Trump bosszúja azután, hogy a republikánus elnökjelöltet kritizálta legutóbbi beszólásáért a párt 2008-as elnökjelöltje, John McCain. Az arizonai szenátor Trumpot azért ítélte el, mert csúnyán megsértette a Demokrata Párt rendezvényén felszólaló, muszlim Khizr Khant, akinek fia amerikai katonaként halt meg Irakban 2004-ben, társai megmentésekor. Trump kedd este nyilatkozatot adott ki, hogy nem támogatja McCain újraindulását a szenátori székért.

6 hozzászólás Tovább

Lemondtak a Demokrata Nemzeti Bizottság vezetői

augusztus 2., 22:22 Módosítva: 2016-08-26 02:05:15
2
1 hozzászólás

Az email-botrány miatt lemondott Amy Dacey, a Demokrata Nemzeti Bizottság vezetője, írta a CNN. Távozik a szervezet két másik tisztségviselője, Brad Marshall és Luis Miranda is. A CNN-nek nyilatkozó forrás szerint Decay elismertségnek örvendett Hillary Clintonnál, és a kampánycsapatnál egyaránt. Ugyanakkor az email-botrány miatt a párt tiszta helyzetet akart teremteni. 

Az ügy miatt még egy sor személycsere zajlott a párt vezetésében. 

1 hozzászólás Tovább

Obama búcsúzóként egy óriási ajándékkal kedveskedne Clintonnak

augusztus 2., 22:07 Módosítva: 2016-08-03 11:31:03
213
11 hozzászólás

Érdekes, és a valóságtól nem is elrugaszkodott elmélettel állt elő hétfőn az egyik legfontosabb amerikai politikai lap, a Politico arról, hogyan akarja Barack Obama elnöksége záróakkordjaként egyszerre megtolni az Iszlám Állam elleni háborút, illetve a Donald Trump elleni demokrata kampányt. A lap szerint a leköszönő amerikai elnök

megsemmisítő csapást akar mérni a Kalifátusra, ami a kampányhajrában akár döntő segítséget is jelenthet Hillary Clintonnak.
11 hozzászólás Tovább

Obama: Trump teljességgel alkalmatlan

augusztus 2., 19:51 Módosítva: 2016-08-03 00:42:45
8
9 hozzászólás

Barack Obama elnök keményen odaszólt Donald Trumpnak, és teljességgel alkalmatlannak nevezte a republikánus jelöltet arra, hogy amerikai elnök legyen, írja a CNN. Azokat a republikánusokat is kiosztotta, akik kiállnak Trump mellett.

9 hozzászólás Tovább

Előállt egy republikánus kongresszusi képviselő, aki átszavaz Clintonra

augusztus 2., 17:57 Módosítva: 2016-08-03 00:42:44
6
7 hozzászólás

Egy New York-i republikánus, Richard Hanna az első kongresszusi képviselő, aki nyíltan kiállt, és bejelentette, hogy a pártvonalakon túllépve Donald Trump ellenében szavaz majd a november 8-i elnökválasztáson.

Hanna már korábban is jelezte, hogy soha nem tudná támogatni Trumpot, most pedig azt írta egy cikkben, hogy nem tartja elegendőnek elítélni a republikánus jelölt kijelentéseit. „Nem alkalmas, hogy képviselje a pártunkat, és nem vezetheti az országot" – írta. Szerinte Clintonnal vannak nézetkülönbségei, de méltatta eltökéltségét több olyan ügyben, amit ő is fontosnak tart.

Clintonra fogok szavazni

– írta a ciklusa végén egyébként visszavonuló képviselő.

7 hozzászólás Tovább