Brit tudósítónk szerint Csonka Pici a legfehérebb

2007.08.14. 12:51

"Hétfő este a Csonka Pici koncert kezd. Egy pici késik, és valóságban volt kedd reggel, amikor kezd. Ő volt a legugrálásabb, a legfehérebb (a ruha, nem a bőr), minden fehér volt rajta, és a legfiatalabb (kivéve a Hip Hop Boys, talán), de azt hiszem, hogy majdnem minden dal nem az övé. Egy kisebb tömeg látták a második előadás: Eszményi Viktória és Heilig Gábor. Jó látás, hogy volt egy gitár a színpadon (és nem csak playback), de sok ember (beleértve én) a Wan2-ba mentek a Colorstarnak."

Mr Goodman elmondta, Eszményi Viktória nagyon szépen énekelt, de az embereket nem nagyon fogta meg az előadás. Előbb a Táncdalfesztivál Sátorban ismerte fel egy nagydarab férfi állandó tudósítónkat, később az éjszakai buszon egy másik fiatalember. Mr. Goodman sajnálkozva jelezte, hogy nők eddig nem szólították meg a tudósításokra hivatkozva.

Barry Goodman szerint a hétfői nap fontos eseménye volt még, hogy az időjárás lényegesen jobbra fordult, az emberek vidámabbnak néztek ki, és találkozott a Suicide Cow zenekar közismert énekesével.

Állandó tudósítónkról

Barry Goodman tíz éve él Budapesten, ez a 11. Sziget, amin részt vesz. Angoltanárként dolgozik, alkalmanként statisztaszerepet vállal filmekben, szabadidejében a Vittula klub törzsvendége.