Elfogyott a 0. napon a szigetjegy?

2007.08.08. 10:39
LGT-re éhező, elkeseredett fesztiválozók a Sziget 0. napjának estéjén nem kaptak belépőjegyet, mert elfogyott, tudta meg az Index. Vajon a szokásos, a Szigeten terjengő rémhírek idei első példányával van dolgunk? Jelentse fel az Indexen a Szigetes legendákat!

"Ott álltunk a tömegben, és a pénztáros azt mondta, elfogyott a jegy, éppen nyomtatják. Több mint félórát vártunk, aztán haza" - mondta az Indexnek T. László, majdnem-fesztiválozó. Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke szerint a hír igaz, a belépők valóban elfogytak, ám csak kis időre. "Összesen tíz percig volt jegyhiány a K-híd központi pénztárjaiban, aztán a Sziget területén található készletekből azonnal pótoltuk" - fogalmazott.

A 2007-es Sziget nulladik napján, kedden nem karszalag, hanem belépőjegy volt az LGT koncertre. "Este hatig a 25 ezer LGT-belépőből 24 ezret eladtunk. A Sziget befogadóképessége összesen 65 ezer fő, ennyit képes kiszolgálni az infrastruktúra" - mondta Vető Viktória.

Legenda-alert

Vízbe fulladt? Feltekeredett a bungee jumpingra? Megette egy biztonsági őr? Minden évben különböző pletykák, legendák riogatják a fesztiválozókat, feltételezzük, hogy az idei sem lesz kivétel. Írjon emailt ide, ha Sziget-legendát hall, vagy helyezze el kommentárját a legendák felderítésével foglalkozó Hoaxkábel blogon!