Angol tudósítónkat felismerik, és megrendül Kordáéktól

2007.08.12. 16:56

"Korda Gyuri! Korda Gyuri!" - egy csodálatos előadás volt a táncdal színpadon szombat este. Duettek, szólók, házi dalok, idegen dalok, és még egy öltözék változás is. Egy óriási tömeg eláraszt a sátorban, és egy pár száz ember kell nézni a szabadtérben, vagy a sörsátorból. Gyuri és Klárika mindig a legjobb koncert a Szigeten" - meséli állandó Táncdalfesztivál Sátor-tudósítónk, a brit Barry Goodman, akit a Sziget negyedik napján cikksorozatunk mellékelt képe alapján felismert egy szigetlakó.

"Egyébként vettem egy pár gumicsizmát (zöld, nagyon divatos), és azt hiszem, több szigetlakó volt Auchanban mint a Szigeten szombat délután" - enged betekintést mindennapjaiba Mr. Goodman. A vonal túlsó végén tudósítónk amerikai barátja még annyit fűzött hozzá a szombati naphoz, hogy a Kispál-koncert is jó volt, de nem annyira jó, mint a régi szép időkben.

Állandó tudósítónkról

Barry Goodman tíz éve él Budapesten, ez a 11. Sziget fesztivál, amin részt vesz. Angoltanárként dolgozik, alkalmanként statisztaszerepet vállal filmekben, és szabadidejében a Vittula klub törzsvendége.