-

Sziget-valóság: minden nap mással alszom

2008. 08. 12., 16:44 | Frissítve: 2008. augusztus 13., szerda 15:08

A szereplőválogatás után itt a hat nagyon különböző ember, akiket kiválasztottunk. Őket követjük az Index fesztiválsorozatában, amiben a szerelmi élet és az ismerkedés a téma. Gyógyszerallergia, tipitapi dínó, fogadkozások: nulladik nap.

fotó: Földes András

Miles (33): rúzsos nyuszócsókok teljes testfelületen

Miles

Médiatervező marketinges és blogger, aki azért jelentkezett fesztiválkísérletünkbe, mert azt reméli, így még könnyebb lesz ismerkednie. "Statisztikákkal összesítem a Szigetet, amelyben a nyuszó a csinos hölgyekre vonatkozó nem pejoratív jelző, a tipitapi dínó pedig az, amikor a ruha alá bejutsz, de annál tovább nem”, magyarázza. És hogy mit remél ettől a héttől? "Az első pár nap nagyon sok szexet remélek, aztán az utolsó napokban szeretném megtalálni az igazit. A mottóm az, hogy 'Nyuszók, bátran gyertek ide!'"

Milesról még azt érdemes tudni, hogy Stanleynek nevezi a farkát, valamint hogy barátai csak erotomán médiacsászárnak hívják, illetve, hogy blogjában a statisztikák mellett elméleti dolgozatokat közöl a Szigetes szemezésről, a szigetlátogatók tipológiájáról és a szexuális tevékenységekről is. Utóbbi posztjából idézünk: "A Sziget különlegessége, hogy az első beszélgetés igen gyorsan átválthat szexuális tevékenységbe. Az Érintési Faktor azt fejezi ki, mekkora az érintkező testrészek inimitási értéke. Ajak-genitália intimitási értéke: 8-9, orr-genitália: 7, kéz-láb: 4, genitália-genitália: 10"

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Rúzzsal megyek ki és az egész testfelületre csókokat gyűjtök."

Kata

Kata (24): Európa-térkép pasikból

Eredetileg kecskeméti, de Budapesten él, telefonos ügyfélszolgálaton dolgozik. Neki a zene a minden, Nine Inch Nailstől Rihannáig minden, mondja, meg a blogolás. A Szigeten a nap végén a Magic Mirror sátorban, hajnalban pedig a Mokka Cukkában lehet találkozni vele, az Index kísérletére is a buli miatt jelentkezett. "Az a mottóm, hogy 'Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy...' De eddig még soha nem sajnáltam semmit. Az ideális pasi mindegy hogy néz ki, csak vicces legyen, tavaly a Szigeten főként a csajos, metroszexuális pasik jöttek össze".

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Európa-térképet készítek minél több külföldi pasiból. Mindegyiknek bemutatom a magyar kultúrát: megitatok velük nagyon sok fütyülős barackot és unikumot, elviszem őket a roma sátorba."

Timur

Timur (22): házasság, minden nap más lánnyal

Szegedi egyetemista, aki autószerelő szeretne lenni Ausztráliában. "A kihívás miatt jelentkeztem. Nem várok semmit, de azt biztos, hogy megkapom", mondja. Imád fotózni, nagyon jól ismeri, pontosabban szakértője Uganda alkotmányának, és három nagyon rövid életű együttes frontembere volt. "Etnojazz, hardcore és Szécsi Pál dalokat igyekeztünk feldolgozni, végül művészi összeférhetetlenség lett a vége. Velem.", meséli. Az ideális csaj neki az, aki jól bírja a töményet, valamint művelt.

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Napi egy házasságot vállalok a Sziget házasságkötő sátrában, különböző lányokkal."

Klaresz (30): péniszméret ujjak alapján

Áramlástannal foglalkozó miskolci mérnökdoktorandusz, aki Kanadában azt vizsgálja, hogy a nagy buborékok hogyan mozognak szilárd felszín alatt. Élt már Németországban, most Barcelonába készül, de egyelőre Kanadában él, egy hónapra jött haza.

Klaresz

"Azért jelentkeztem, mert hetijegyet akartam, mert hiszek a világbékében és mert ezt több nyelven is el tudom mondani. Arra gondoltam, érdekes lehet a sorozatban az is, hogyan ismerkedik, akinek van valakije", mondja, ő az egyetlen szereplőnk, aki nem egyedülálló, egy hónapja van egy spanyol barátja. "Mindig latin pasikat szedek össze, nem értem, pedig a szőke-kék szemű a típusom", meséli, majd hosszan fogadkozik a megcsalás ellen. "Előfordult már az életemben, de nem hiszek a megcsalásban. A flörtölésig elmegyek, de fizikai kontakt nélkül", ígéri.

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Nobel-díjas akarok lenni, most az anti-Nobelre gyúrok. Kutatásra készülök, egész héten mérőszalaggal járom a Szigetet és azt vizsgálom, hogy a férfiak kifeszített mutató és hüvelykujj közti távolsága egyenlő-e az álló farokméretükkel. Őszinteséget remélek, bemondásra elhiszem nekik."

Zoli

Zoli (24): minden nap másik lánnyal alszom

Budapesti programozó, szerinte a csaj ne legyen sem rokker identitású, sem emo, sem hatvan kiló feletti. "Minden komoly kapcsolat mellé legalább egy szerető kell, ez az élet rendje. Szeretem nézni a leszbikus lányokat, szeretem, ha a lány kurvás megjelenésű, de lélekben ne legyen kurva lelkületű. Szörnyű, amikor egy csaj nyomja magát, hogy tessék, dugjál már meg. Az ideális csajnak szép az arca és szépek a mellei", magyarázza, majd hozzáteszi, nem feltétlenül a szexre megy, de nyitottan áll az eseményekhez.

Állítja, 18 éves kora óta nem volt olyan hete, hogy ne jött volna össze valakivel, 250-300 futó kapcsolata volt, a leghosszabb eddig fél év volt. Imádja a David Lynch filmeket, szeret egészségesen élni, de ezt a Szigetre felfüggeszti, tervei szerint körülbelül öt kilót fog fogyni a fesztivál ideje alatt.

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Legalább száz új telefonszámot szerzek be, és nem fogok soha egyedül aludni, de nem fogok soha kétszer ugyanazzal a lánnyal."

Dorc (18): összehozok másokat

Dorc

Kaposvári gimnazista, aki nem iszik alkoholt és nem is dohányzik, viszont mindenféle allergiája van. Porra szerencsére nem, de különböző kozmetikai cikkekre és gyógyszerekre igen.

Eddig egy kapcsolata volt, három évig, most éppen nincs senkije, pedig táncol egy iskolai csapatban és egyiptológus szeretne lenni.

Vállalás a 2008-as Szigetre: "Összehozok párokat és fotóval dokumentálom sikereimet."

Ők a szereplőink, megfigyelésük elindult. De mit tesz velük az Iron Maiden koncert?

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
hirdetés