-

Sziget-valóság: csupasz mellkas, ismerkedési stratégia

2008. 08. 13., 18:58 | Frissítve: 2008. augusztus 13., szerda 21:31

Az Iron Maiden-nap és az Iron Maiden közönsége nem kedvez az ismerkedésnek, állapítják meg szereplőink. A hat közül eddig egy sem találta meg az igazit, egyikük még a sátrát sem, de kidolgozták a hétre vonatkozó ismerkedési stratégiát. Metálos lányok, mérőszalag, mézes meggypálinka, első nap.

A nulladik napon a Sziget-valóság szereplői először találkoznak mind a hatan: Zoli elbüszkélkedik, hogy letrimmelte a mellkasáról a szőrt, valamint, hogy nagyon jó sátorhelyet talált, csak sajnos közben elfelejtette, hogy hol. Annyira emlékszik, hogy sok Toi Toi volt a közelben. Timur elmeséli, hogy reggel nagyon nehezen tért magához, a Szigeten kapható fogkrémre és vízre gyanakszik. Mi pedig rá, mert kisvártatva kiderül, hogy a mínusz egyedik este tömegszörfölésbe torkolló buliban vett részt az egyik sátorban. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy "Figyelem! A tömegszörfölés szigorúan tilos, és kiemelkedően veszélyes tevékenység. Még a végén valaki beüti a fejét!".

Dorc (fotó: Nagy Attila)

Klaresz mérőszalaggal érkezik, férfiasságvizsgáló tudományos munkája máris jól alakul, a részletesebb kép érdekében nemzetközi összehasonlító vizsgálatába további fizikai jellemzőket is regisztrál: rasszcsoportot, magasságot, szemszínt és hajszínt.

Miles újabb vállalást eszel ki, Baywatch-versenyfutást szeretne szervezni a fesztiválozó lányok körében. "Úgy tervezem, hogy én vagyok David Haselhoff, és van egy öntudatlan áldozat is. Összeszedünk melltartós, vagy tapadós pólós lányokat, akik felénk futnak, majd sört juttatnak az áldozatnak és nekem" - részletezi a tervet, és mindenki lelkesen bólogat.

Miles (fotó: Nagy Attila)

Szereplőink megkapják az első feladatokat is: folyamatosan fotózniuk kell, fényképeik azonnal megjelennek a neten. Itt lehet nyomon követni gps koordináták alapján, hogy merre járnak, és mit fényképeznek le. A közös feladat pedig, hogy valakinek fel kell lépnie közülük egy külföldi együttessel a Szigeten. Mindegy, hogy Nagyszínpad, vagy Zúzda-színpad, a feladat akkor érvényes, ha a színpadon áll egy, vagy több szereplőnk a koncerten. Vajon sikerül nekik?

Klaresz (fotó: Nagy Attila)

A Sziget-valóság legelső rajongója is megjelenik, Dorc az illető felső karjára kiosztja élete első autogrammját, a három férfi szereplő pedig rájön, hogy a közös kapocs bennük a finn lányok imádata. Timur turkui élményei miatt réved a távolba, Miles első és legnagyobb szerelmére, egy oulu-i finnre gondol, Zoli pedig arra, amikor egy hónapot töltött egy erasmusos diáklánnyal Budapesten. "A Közgáz pincében ismertem meg. Az volt a legjobb az egészben, hogy egy hónappal később haza is ment, ez volt a kapcsolatunk mozgatórugója" - emlékszik.

Zoli (fotó: Földes András)

Estefelé szereplőink csajozási és pasizási bevetésre indulnak, a lányok azt találják ki, az ismerkedés felgyorsítása érdekében pálinkáért árusítják Katát. A terv jó ötletnek bizonyul. "Az olaszok akár tizenötöt is vettek volna, a franciák a legnagyobb spúrok a világon, a svájciaktól négyet kaptunk, de ők is inkább magukat akarták meghívni" - összegez a termék.

Kata (fotó: Földes András)

A fiúk hosszan köröznek a fesztivál területén, begyűjtenek néhány visszautasítást, majd megállapítják, hogy az Iron Maiden-nap nagyon nem kedvez az ismerkedésnek, az együttes közönsége és a kamera jelenléte egyelőre hátráltat a csajozásban. A gyorsvadászat túlságosan erőltetett menet, sokkal több időt kell hagyni arra, hogy kifussanak az események. "A szívnek nem lehet parancsolni" - összegzi a tanulságot Timur, és a továbbiakban ennek megfelelően alakítja át a stratégiát.

Timur (fotó: Földes András)

Szerdán indul az igazi Sziget, további soktízezer ember érkezik, de vajon Zoli megtalálja a sátrát, szereplőink pedig az igazit?

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
hirdetés