-

Sziget-valóság: elmaradt a pipa

2008. 08. 18., 18:29 | Frissítve: 2008. augusztus 18., hétfő 20:13

Hét napig követtünk a Szigeten hat fesztiválozót: hogyan buliznak a Magic Mirrorban, mit isznak a Fröccsöntőben, kinek a kezéből veszik ki a sült oldalast, és kivel bújnak össze a Tankcsapdán. Eredményeink szerint a Sziget kedvez a csajozásnak és pasizásnak, de főként kamerák nélkül és rövid távon.

Zoli azt ígérte, minden nap mással fog aludni, Miles azt ígérte, lesz „tipitapi dínó, meg pipa”, aztán egyikből sem lett semmi. „Nem volt szex, nem volt igazán volt hasznomra a kamerás követés. A nyuszók felismertek, és féltek a kamerától, de gyűjtöttem emailcímeket Sziget utánra”, összegez Miles, aki azért jelentkezett fesztiválkísérletünkbe, hogy csajt találjon magának, de hiába.

A többiek szerint az ismertség igen is kedvez az ismerettségnek, könnyebben alakítottak ki kapcsolatokat, mint máskor. Timur és Kata például a magyar országimázs javítására fordította energiáit. Kata elpártolt casting-ismerősétől és vállalásának megfelelően járt el: „Hatkor a Mokka Cukkában bepálinkáztattam egy olaszt, megmutattam neki a magyar kultúrát, és hogy hogyan csókolóznak a magyar lányok. Elégedett volt”, mondja.

Timurnak még erőfeszítést sem kellett tennie: „Háromkor mentem vissza a sátramba, nem tudtam nem észrevenni, hogy benne alszik egy francia lány. Kérdezte, hogy maradhat-e, és megengedtem. Egy hálózsák volt csak, jó közel kellett feküdni egymáshoz.”

Timur, Kata és Zoli képei

Dorc a többi fesztiválhoz hasonlítva úgy gondolja, a Szigeten nehezebben lehet boldogulni, ha az ember csak tizennyolc éves. Nagyon megtetszett neki egy harmincon fölüli fiatalember, akinek ő is szimpatikus volt, de a korkülönbségre hivatkozva végül csak a barátkozásig jutottak. „Nem értem, miért baj a 18, szerintem az egy nagyon jó életkor, mindenkinek tizennyolcnak kellene lennie!”

Klaresz kiértékelte péniszmérettel kapcsolatos empirikus kutatását, így összegez: „A nem reprezentativ, és erősen szubjektiven kiválasztott körülbelül hetven alannyal végzett kutatás konklúziója, hogy a férfiak ittasságtól és nemzetiségtől függően változnak nagyon visszafogottá és szerénnyé amikor meg kell mondani, hogy igaz vagy sem (a józanok és magyarok a legviszafogottabbak). Az eredmény szerint a két ujj közötti hossz nem elég, de nem is rossz mutató. Meg kell mérni még legalább egy másik dolgot is, például a lábméretet. Előfordult, hogy valakinek nagy keze van, viszont állította, nem olyan nagy a farka. Neki például kis lába volt."

"A legkisebb ujj méret 15 a legnagyobb 21 cm volt. Az átlag ujjméret 19 centi. Meglepően sokan valották be, hogy ez nagyobb, mint a farkuk. Mivel nem találtam alacsony fiút kiemelkedően nagy kézzel és magas fiút kis kézzel, ezért valószinűnek látszik, hogy a magasabbaknak minimum nagyobb keze van és ettől akár nagyobb szerszáma is. Olyan nem fordult elő, hogy valaki állitotta, hogy annál neki nagyobb van, de amikor kis kezet mértem akkor pirulva állitották, hogy ez a kezes dolog nem igaz. Egyébként a mérés jól reprezentálja a jelenlévő nemzeteket. A legtöbb magyar, német és francia. De volt brazil és haiti is.”

Szereplőink Sony Ericsson C702-es por- és cseppálló mobiltelefont használnak. (x)
hirdetés