Megtudhatja, jók-e a fényképei

2011.10.07. 16:57 Módosítva: 2011.10.07. 16:59

A Fotóporta olyan rendezvény, amelyen fotográfusok, művészettörténészek, szakújságírók mondanak véleményt a jelentkezőknek fotóikról. A jelentkező az általa megjelölt konzulensekkel húsz perces, négyszemközti beszélgetésen mutathatja meg portfolióját. A konzultációra bárki jelentkezhet, aki értő módon fotózik, és úgy érzi, egy külső szem segíthet munkájában. A téma és megközelítés szabad.

A konzulensek: Haillet Zsazsi művészettörténész, Földes András, az Index újságírója, Illés Barna fotográfus, Bill Kouwenhoven, a londoni Hot Shoe magazin nemzetközi kiadásának szerkesztője, Majak Katarzyna, író, kurátor, Mikusova Monika művészettörténész, Neumüller Moritz, a PhotoIreland fesztivál főkurátora, és a Madridi Design Intézet Fotográfia szakán az európai mesterkurzus tanulmányi vezetője, Sluga Dejan, a ljubjanai fotóhónap alapítója, Szilágyi Sándor fotóművészeti író.

A fotóhónapot 2008 óta rendezik meg. Helyszín: Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház, 1065 Budapest, Nagymező u. 20. A jelentkezés határideje: 2011. október 7. éjfél