Eufrozina, Kende
7 °C
21 °C

Képtelen volt felolvasni a híreket a műsorvezető a Kossuthon

2012.04.08. 23:56 Módosítva: 2012-04-10 23:47:10

"Sajnálatos módon 2012. április 8-án, vasárnap 6 órakor a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak." - ezt a közleményt adta ki a közrádió a Facebook-oldalánvasárnap este, miután a rádió online hangtárában törölték a reggel hatos híreket az archívumból.

A rádiófelvételen hallható, hogy a hírolvasó Auth Magda néhány szót csak többszöri próbálkozás után tudott kimondani, néhány mondatot pedig megismételt. Az egyik nyelvbotlás után például azt mondta: "Na mondom én". Amikor pedig nem találta, hogy hol tartott a szövegben, úgy fogalmazott:„Ne izgulj, ne izgulj”.

A hírek olvasását úgy fejezte be, hogy „Na jól van, vége van, hát mit tudom én”. Ezt követően a rádióban elkezdték beolvasni a sporthíreket, ennek ellenére hallani lehetett, hogy a háttérben megkérdezik Authtól, hogy mi a baja. Erre azt válaszolta, hogy „mit tudom én”.

Auth Magda 2002-ben, amikor a Bolgár György távozásáról szóló hírt olvasta fel a rádióban, azt úgy kommentálta, hogy "na végre". A rádió akkor közleményben kért elnézést a hallgatóktól, és elhatárolódott a megjegyzéstől.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!