Titkaival zsarolta a sofőrje Jennifer Lopezt

2012.08.08. 17:56

Húszmillió dollárt (4,5 milliárd forintot) követel Jennifer Lopez amerikai énekesnő egykori gépkocsivezetőjétől, akit azzal vádol, hogy megfenyegette: közzéteszi a családi titkait, ha nem fizet neki 2,8 millió dollárt (628 millió forint) – vált ismertté az igazságügyi aktákból.

A 42 éves sztár zsarolás, zsarolási kísérlet és összeesküvés miatt jelentette fel Hakob Manoukiant, egykori sofőrét és biztonsági őrét, és 20 millió dollár kártérítést követel tőle.

Az énekesnő azt állítja, hogy volt sofőrje, aki 2005 óta dolgozott neki, több pénzt és a biztonságárért felelős csapatban magasabb rangot követelt magának. Szerződése miatt a sztár menedzserével, Benny Medinával is összeveszett.

"Manoukian összeesküvést szőtt Lopez asszony és a menedzsere ellen, nyilvánvalóan bizalmi helyzetét arra használta fel, hogy jelentős összegeket csikarjon ki Lopez asszonytól" – olvasható a kaliforniai Los Angelesi felsőbíróságon benyújtott iratokban.

A híres énekesnő július 13-án jelentette be, hogy távozik az American Idol című népszerű zenei tehetségkutató televíziós műsor zsűrijéből.

Jennifer Lopez jelenleg Enrique Iglesiasszal koncertezik együtt.