George Michael kórházba került

2013.05.17. 17:07

Autóbalesetben megsérült George Michael, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A 49 éves brit világsztár szóvivője péntek délután jelentette be, hogy az énekes előző este, a Londontól Észak-Anglia felé vezető M1-es autópályán szenvedett balesetet. A szóvivő a BBC szerint elmondta, hogy George Michael utas volt egy Range Rover terepjáróban, de a balesetben csak "felületi" sérüléseket szenvedett, és már jól van. Hozzátette, hogy a balesetnek más autó nem volt részese.

A területileg illetékes Hertfordshire megyei mentőszolgálat közölte, hogy a baleset helyszínére mentőhelikoptert is hívtak, és miután a személyzet stabilizálta a sérült művész állapotát, George Michaelt a helikopter vitte kórházba további kezelésre. A mentők szóvivője szerint az énekes fejsérüléseket szenvedett, de ezek súlyosságát nem részletezték.

George Michael három éve ugyancsak egy Range Rover terepjárójával hajtott be az észak-londoni Hampstead kerület egyik fotószaküzletébe. A kiérkező rendőrök a járó motorú kocsiban, meglehetősen zilált állapotban találták a művészt, zsebében marihuánás cigarettákkal. Az énekes azonnal elismerte, hogy marihuánát szívott és nyugtató hatású szereket is bevett, ezek nyomait a későbbi rendőrségi laborvizsgálat ki is mutatta vérében. Ezért nyolc hét szabadságvesztésre ítélték - ebből négy hetet le is ült -, és öt évre eltiltották a járművezetéstől.

A világsztárt egy másik alkalommal száz órányi közmunkára ítélték és két évre bevonták a jogosítványát, miután szintén bódult állapotban húzták ki az út közepén álló Mercedeséből London egyik forgalmas főútvonalán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport